Magazin > VIP
2522 ogledov

Tanja Kocman razkrila, zakaj je samska

Tanja Kocman Saša Despot
"Ne vem, kaj se dogaja s fanti, res ne," je povedala zgovorna Štajerka.

Tanja Kocman, komedijantka in radijska moderatorka, na svojih družbenih omrežjih in predstavah rada govori o odnosih med moškim in žensko. Velikokrat tudi poudari, da je pri 32. letih še vedno samska in da še ni našla svojega princa na belem konju. Vprašali smo jo, če se s tem kaj obremenjuje. "Ne, da se obremenjujem. Družba me s tem obremenjuje. So pa odnosi vedno zanimiva tema pogovora, tudi ko grem s prijateljicami na pijačo."

Tanja nam je povedala, da mineva že štiri leta, odkar je imela resnega fanta in ob tem v smehu dodala: "Joj, toliko že? Kako hitro gre čas mimo, ko se človek zabava!"

"Vse je preveč dostopno"

32-letnica pravi, da so se vrednote današnje družbe porazgubile in da je "vse postalo preveč dostopno, sploh zaradi različnih družbenih omrežij". Kot pravi Tanja fantje ne vedo več, kaj bi radi in česa ne. "Ne vem, kaj se zgodi tipom v glavah. Ga spoznaš, se ti zdi super, ima super starše in vse je v redu, ko ti on kar na enkrat reče, da ni prepričan, če je to zanj. Vedno imam izkušnje s takšnimi. Malo bi, pa malo ne bi. Ko se jaz odločim, da ne bi, pa on bi. Ne vem, kaj se dogaja."

Doda, da se ji zdi, da so ženske in moški zamenjali vloge. "Zdi se mi, da se vsi hitro ustrašijo, da zdaj sem pa že toliko stara, da hočem otroke. Ja, hočem jih, ampak ti jih ne bom takoj rodila šest," pove Tanja: "Preveč razmišljajo. Nisem si mislila, da bom to kdaj rekla, ampak očitno fantje preveč razmišljajo, ne ženske."

Komentarjev 5
  • kapibara 14:37 06.marec 2017.

    Današnje ženske-punce ne poznajo tistega reka: Iskala je princa na konju.. na koncu pa dobila konja..

  • uni65 13:31 06.marec 2017.

    Do zdaj je ona razmišljala" PREDOLGO" zdaj pa fantje

  • MihaPu 13:30 06.marec 2017.

    Vse bodo stare samske tete do 39. leta, ker imajo napačno predstavo in pričakovanja do fantov čez celo življenje. Iščejo in pričakujejo veliko in da bo vse skupaj perfektno, same pa ne ponujajo nič s čemer bi opravičevale svoj visok ...prikaži več standard pričakovanj. So pač monotone.