Oglaševanje
59 ogledov

Tanja Mustafić: Želim si privlačnejše prsi

Tanja Mustafić
1/3
Saša Despot
Tanja Mustafić si želi, da bi bile njene prsi manj povešene in privlačnejše.

Ime in priimek: Tanja Mustafić
Kraj: Postojna
Starost: 25 let
Poklic: prodajalka

Sem mama otrok, starih štiri in dve leti. Poročena sem že šest let in sem zelo srečna in zadovoljna oseba. Po izobrazbi sem poslovni sekretar, trenutno pa sem zaposlena v trgovini z darili in spominki. Moji hobiji so preživljanje časa z družino, glasba, knjige ter spoznavanje novih krajev in ljudi. Sem komunikativna, dobrosrčna in pozitivna oseba.

Zakaj ste se odločili za sodelovanje v nagradnem natečaju?
Za sodelovanje sem se odločila, ker se veselim novih izzivov, in predvsem zato, ker sem si že od nekdaj želela spremembe na tem delu telesa.

Kaj bi spremenili na sebi in zakaj?
Odločila sem se za prijavo v kategoriji poseg na prsih − rada bi opravila poseg dvigovanja. Že od najstniških let sem imela velike prsi, po dveh porodih in letih dojenja pa so se občutno spremenile. Želim si, da bi bile lepše in privlačnejše, želim pa ohraniti njihovo velikost.

Kako bi vam operacija izboljšala kakovost življenja?
Po operaciji bi se počutila samozavestnejšo in srečnejšo.

Ste že imeli kakšen lepotni poseg?
Če bom zmagala, bo to moj prvi lepotni poseg.

Zakaj bi morali glasovati za vas?
Vsak glas bi bil zaželen, ker si srčno želim spremembe. Vsak vaš glas bi pripomogel k temu, da bi se v svojem telesu počutila privlačnejšo.

Komentarjev 3
  • Tanja Mustafić 10:19 27.november 2012.

    Ja no Roman, sej bi ti odgovorila ampak je že tanay odgovoril / a namesto mene... no kar se tiče hujšanje sem shujšala že 7 kil ... eni rabimo več eni manj časa ... no in na konec koncev me ...prikaži več moj trebuh ne moti ampak prsi ...

  • tanay 22:05 26.november 2012.

    Roman, če ne podpiraš tega tudi kritizirat ne rabiš... nihče ni popoln in vsak ima svoje želje in cilje ;) . shujša lahko z treningom, prsi pa si ne more sama popraviti ;)

  • Roman 11:53 26.november 2012.

    Kaj, prsa bi rada imela manj povešena?Ja shujšaj malo, saj ti tudi trebuh kar dol visi.