Magazin > Film & Glasba & TV
4809 ogledov

Tanja o vročih prizorih redkobesedna

Tanja Ribič Youtube
Tanja Ribič je o erotičnih prizorih, ki jih je posnela v novem filmu, redkobesedna.

"Vsi smo izkušeni igralci in vsi smo profesionalci. To je v funkciji filma, lika, dramaturgije in zgodbe. Za moj lik je bilo to popolnoma normalno," igralka Tanja Ribič odgovarja na vprašanje, kako je bilo snemati vroče prizore v filmu Atomski z desne režiserja Srđana Dragojevića. "Vemo, s kom delamo, in Dragojević je estet," dodaja igralka.

V filmu med drugimi priznanimi imeni igra tudi njen soprog Branko Đurić - Đuro. Na vprašanje, kako na njene vroče prizore gleda on, Tanja odgovarja, da sta oba poznala scenarij, in poudarja, da "smo vsi igralci".

Igralka je svoje oprsje pokazala v dveh filmih (Kajmak in marmelada in Hvala za Sunderland), vendar ima o razgaljanju svoje mnenje. "Ko pride tovrstna ponudba, se odločim glede na vlogo, lik, sodelavce, scenarij, režiserja in celotno ekipo. Kar se tiče razgaljenja, tako ne razmišljam na tak način," pa odgovarja na vprašanje, za kateri film in za kakšno ceno bi odvrgla vse krpice.

Komična drama Atomski z desne (Atomski zdesna) prihaja v slovenske kinematografe 24. aprila. Napovednik si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 9
  • Mija_t 10:44 20.april 2014.

    a boš to svojim hčerkam pokazala Ribička, kaj? Z ponosom, a ne ? Takim slovenskim ponosom najbrž , haha

  • širhakl 00:56 19.april 2014.

    Tud' jest sem izkušen in profesinalen in bi jo na oba načina.Izkušeno in profi,he,he.Šala,tud z ribiško palco se je neb' dotaknu.

  • Mija_t 14:49 18.april 2014.

    na osebo brez morale se pa res ne morejo " sline cedit " no