Magazin > Lepota & telo
1436 ogledov

Tanja Ribič: "Zrušila sem se"

Tanja Ribič mediaspeed
Igralka pravi, da je stres naš največji sovražnik.

"Človek se zares potrudi zase, ko ga nekaj vžge po glavi. Pred leti sem se zrušila od izgorelosti. Onesvetila sem se in po tem dolgo nisem prišla k sebi, tako telesno kot tudi duševno. Začela sem se izobraževati, poslušati sebe, se disciplinirala ..." je za Žurnal24 povedala igralka Tanja Ribič. Na Instagramu smo namreč opazili, da je vedno bolj mladostnega videza in zanimalo nas je, kako ji to uspeva.

 

A post shared by TANJA RIBIC (@tanja__ribic) on May 21, 2017 at 5:10am PDT

"Najbolj skrbim za svoje zdravje, ko je poskrbljeno za mojo dušo. To, seveda, ni odvisno izključno od mene. Najbolj me osrečuje, da ljubim in da se mi ljubezen tudi vrača. To je ključno, od tod izvira tudi moja energija, joie de vivre, ki je sinonim za mladost," je povedala Tanja in dodala, da stavi na islandski serum z rastnim faktorjem, ki ga uporablja podnevi, ponoči, pozimi in poleti, kot podlago in kot kremo.

Igralka se sprašuje, če je res nujno, da mora človek preko trnja, da pride do določenih spoznanj. Pri tem je kritična tudi do šolskega sistema, ki otroke napačno uči pa tem, kaj je pomembno in kaj ne: "Kaj ne bi bilo normalno, da bi bilo zavedanje in znanje kako skrbeti za zdravje in zdravo družbo na prvem mestu pri izobrazbi otrok. V šolah jih učijo, kako pomembna je zdrava prehrana, pa jih pitajo z belim sladkorjem in belo moko. Učijo jih, kako je pomemben svež zrak, pa so cele dneve zaprti v učilnicah, da ne govorim, kako so podvrženi vse večjem stresu."

Dodaja, da je prav to tisto, kar hčerki uči, da je pomembno: "Učim ju sproščanja. Naš največji sovražnik je stres, kot da nas nekdo z bičem žene v žrelo pogoltnega kapitalizem. Pa jima skušam dopovedat, da naj življenja ne jemljeta preveč resno. No, zdaj že tudi oni dve mene večkrat, posebej Zala. Ja, od otrok se veliko učim."

 

A post shared by TANJA RIBIC (@tanja__ribic) on Apr 25, 2017 at 11:52am PDT

Komentarjev 4
  • Bojker 09:18 01.junij 2017.

    Ge. Tanje, Helene, Miše, miške in ostale piške ...! Ne ga srati s temi pomlajevanji. To uničuje vašo notranjo lepoto (če ste jo že prej imele), vaš karakter in vse ostalo, kar vas je prej krasilo! Dovolite Naravi, da vas ...prikaži več pomladi, ali tudi postara, če ni druge. Vsi ti umetni posegi ...!Še anekdota: Nemški politik Konrad Adenauer (1876–1967) je svojemu zdravniku, ki mu je rekel, da ga kljub vsemu ne more narediti mlajšega, odvrnil: »Ravno nasprotno, mladi mož. Od vas pričakujem, da me ohranite čim starejšega!«

  • vodice 11:56 31.maj 2017.

    Oči so vedno bolj obrnjene navzgor-plastična do amena.

  • matermila 10:36 31.maj 2017.

    je vedno bolj mladostnega videza in zanimalo nas je, kako ji to uspeva.Kako?Natezanje kože proti vratu,to je recept.