Magazin > VIP
81 ogledov

Tanja se bo skupini na Facebooku pridružila

Tanja Planet TV
Vrhničanka Tanja se ne more načuditi ljudem, ki za resničnostne šove živijo in svoj dragoceni čas porabijo na tako bizarnih stvareh kot je stran na Facebooku, ki je nastrojena proti njej.

Barovka Tanja, ki je že drugič zapustila šov je glavna tarča Ivoninih podpornikov. Tanjini nasprotniki so šli celo tako daleč, da so na socialnem omrežju Facebook ustvarili skupino Ne moremo več gledati/poslušati Tanje v Baru. Za Žurnal24 je Tanja povedala, da se ji vse skupaj zdi zelo smešno in da tega preprosto ne razume. "Ivonini podporniki so se tako odzvali, moji se odzivajo malo drugače. Pustila jim bom ta užitek in skupine ne bom prijavila. Še pridružila se ji bom! Naj imajo veselje, jaz bom s tem samo močnejša,“ je še dodala.

Poleg tega dodaja, da ne ve, s čim se jim je tako zamerila, ampak misli, da so to Ivonini podporniki in ob tem dodaja: "Očitno sem jim zelo antipatična, jaz vem, da mene kamera in fotoaparat ne marata. Tudi moja mimika je takšna, da velikokrat ne znam skriti določenih stvari.“

Povedali smo ji tudi, da so se skušini pridružili nekdanji Barovci Emi, Eva in Nejc"To, da so se pridružili, ne morem komentirati. To je njihova osebna stvar. Očitno tudi oni nimajo dobrega mnenja o meni, ampak jaz na to ne morem vplivati, si niti ne želim.“

"V Baru nikoli nisem dobila nobene kritike v obraz. To veliko pove o ljudeh. Vsakemu, ki je vključen v to skupino, bi privoščila, da doživijo 14 takšnih dni, kot smo jih mi imeli neprestano. Pa da vidimo, ali bi zdržali (smeh)."

Povedala nam je, da si je skupino ogledala in da je bila najbolj presenečena nad dejstvom, da ljudje resničnostne šove tako zelo spremljajo: "Včeraj sem na skupini videla, da nekateri resnično živijo za ta Bar! Ne predstavljam si, da nekdo 24 ur na dan sedi za računalnikom in ve za vsako besedo, ki jo je nekdo izrekel. Zanimivo mi je, da dragocen čas zapravljajo za takšne bedarije.“ Očitno je Tanja videla, da je v skupini veliko ljudi iz Zaloga, zato tem s kančkom sarkazma pošilja sladke in lepe pozdrave.

Da je želela oditi iz Bara že predčasno je priznala in nam ob tem razkrila razlog: "Ko sem začela brati, da Črtu manjšam možnosti za zmago, sem želela oditi že v torek, ker nočem vplivati na nobenega. Ne vem, kaj je narobe, če je moj favorit ravno Črt. Midva nič nimava in nič ne bova imela, ko pride ven. Črt je še vedno prost in še vedno bo, tudi ko pride ven."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.