Magazin
42 ogledov

Tanja Žagar: Fantje se bojijo mojega glasu

Tanja Žagar Žurnal24 main
Ena redkih glasbenic, ki se lahko pohvali s petimi zaporednimi Gongi popularnosti je zgovorna, glasna in nasmejana pevka Tanja Žagar.

Marsikdo bi si želel ukrasti srce prikupni učiteljici klavirja, na vprašanje, ali se je fantje bojijo, pa kot strela z jasnega odgovarja: "Ne bojijo se mene, ampak mojega glasu! Pred kratkim me je simpatični gospodič vprašal, ali imam varnostnika. Povedala sem mu, da ga nimam, pa mi je dejal, da ga tudi ne potrebujem, češ, da jaz samo usta odprem pa se me še moški ustraši," Tanja Žagar pripoveduje v smehu.

Za živahno zunanjosti se kljub vsemu skriva nežna dušica. Čeprav uživa in živi na odru, je Tanja neskončno rada v varnem zavetju doma. "Najbolj uživam, ko s prijatelji pri meni kaj skuhamo, nato pa se pogovarjamo dolgo v noč, če ne kar do jutra!"  Ironično, rada tudi nastopa do jutra, ker uživa v družbi svojih oboževalcev.

Ti bodo na svoj račun prišli že 23. in 24. oktobra na prihajajoči Oktoberfešti, saj bo na celjskem sejmišču poleg Modrijanov, Plavega orkestra, Navihank in Mambo Kingsov nastopila tudi prikupna rdečelaska. In fantje, ni se je treba bati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.