Magazin > VIP
478 ogledov

Tanja Žagar je mami rešila življenje

Tanja Žagar Mediaspeed.net
Življenje Tanje Žagar se je po mamini bolezni spremenilo, a pevka ostaja optimistična.

Pevka Tanja Žagar je optimistka po naravi in tudi mamina bolezen tega ni spremenila. Zaradi težav z ledvicami njena mama hodi na dializo, a to ni ovira, da ne bi prišla na hčerkine koncerte. Tanja je za revijo Obrazi povedala, da bi mami takoj odstopila ledvico, če bi lahko kar obe. 

Ob nekem obisku v bolnišnici je mami rešila življenje. Ko je namreč prišla k njej v sobo, je videla, da mama sedi na postelji in se duši. Ker mama ni mogla poklicati na pomoč, je ukrepala Tanja. Zdravniki so ugotovili, da je mami voda zalila pljuča in jo preselili na oddelek za intenzivno nego. 

Tanjina družina je zelo povezana. Po tem, ko so mami postavili diagnozo, sta se oče in mama iz Domžal preselila v Ljubljano, kjer živita blizu hčerke. Velikokrat se obiskujejo, Tanja pa zelo uživa v kuhanju zanju, zato se za praznike z veseljem prelevi v gostiteljico. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.