Magazin > VIP
25 ogledov

Tanji pripravil intimno presenečenje

Tilen
1/3
Osebni arhiv
Tilen iz šova Gostilna išče šefa je svojo Tanjo zaročil še enkrat. Tokrat bolj intimno, in sicer v romantičnem hotelu v Poreču.

Ali je Tanja pričakovala, da jo boste še enkrat presenetili?
Ob Tanjinem odzivu so tudi meni v oči stopile solze. Presenečenja ni pričakovala. Srečen sem, da sem ji izpolnil željo in jo še enkrat zaprosil za roko, in sicer tako, kot si je to želela ona.

Zakaj ste izbrali hotel v Poreču?
Hotel sem izbral predvsem zato, ker ponujajo res odlične in prilagojene ponudbe za romantično preživljanje dopusta kot tudi široko ponudbo na področju porok in poročnih storitev. Tako sem Tanjo presenetil tudi z ogromno materiala, ki nama je pomagal pri načrtovanju poroke. Tudi lokacija hotela je zelo romantična, tik ob morju, tako sva lahko uživala v sončnem zahodu, ob pogledu na otok Sv. Nikolja in na borov gozdiček. Da o kulinariki in pogostitvi sploh ne govorimo ... Res na nivoju.

Tokrat je bila zaroka intimna. V čem je bila še boljša od zaroke med oddajo Gostilna išče šefa?
Ja, ta je bila romantična, med večerjo ob svečkah ... Boljša je bila predvsem v tem, ker si je takšne zaroke želela tudi Tanja. Bila je intimna, skupaj sva uživala, preživljala kvaliteten čas, nato pa sem jo zaročil z besedami, ki jih je želela slišati. Največ mi pomeni to, da je Tanja srečna in zadovoljna.

Ali se nameravata v Poreču tudi poročiti?
Zaenkrat se še odločava med dvema hoteloma. Morda, saj ponujajo zares romantično atmosfero. Sicer pa je Poreč zares blizu, tako da...

Kako daleč so poročni načrti?

Trenutno še pregledujeva možnosti in se ob tem zabavava.

Kdo bo imel več besede pri poročnih načrtih?
Želim, da je to pravljični dogodek za oba. Menim, da bova oba zelo realna in pri odločitvah enakopravna. No, mogoče bo imela Tanja malo več besede (smeh).

Načrtujete še kakšno presenečenje ob sami poroki?
Seveda!

Že kaj razmišljata o otrocih?

Vse ob svojem času.

Si želita velike družine?

Kakor nam bo dano, želiva si predvsem zdravja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.