Šport > Nogomet
16 ogledov

Tatovi okradli Manchester United

manchester united Reuters
Angleški prvoligaš Manchester United preiskuje rop, ki se je zgodil pred treningom prve ekipe rdečih vragov. Neznani nepridipravi so namreč ukradli vse žoge znamke Nike Maxim, katerih vrednost naj bi znašala slabih 4.500 evrov.

Nogometaši Manchestra Uniteda so pred treningom na Old Traffordu doživeli neprijetno presenečenje. Varovanci Alexa Fergusona so z velikim začudenjem ugotovili, da je nekdo ukradel vse žoge znamke Nike Maxim, s katerimi naj bi rdeči vragi opravili trening.

Robin van Persie in druščina so se morali tako zadovoljiti z rezervnimi vadbenimi rekviziti, nepridipravov pa jim še ni uspelo odkriti. Vadbeni center na Old Traffordu obkrožajo drevesa in ograja, ki zadržujejo radovedne novinarje, fotografe in ne nazadnje tudi tatove. V taboru rdečih vragov incident preiskujejo, medtem ko policije še niso obvestili.

Po neuradnih podatkih so žoge namenjene lokalni prodaji zvestim navijačem, ki si želijo v svojo zbirko dodati unikaten kos opreme enega od največjih nogometnih klubov na svetu.

Komentarjev 1
  • Sasa Zagorc 13:43 23.januar 2013.

    Ne gre za rop (pri ropu je vedno uporaba sile ali grožnje zoper človeka), kot piše v članku, temveč za vlomno tatvino.