Magazin > VIP
44 ogledov

Taylor pokazala vulgarno stran

Taylor Swift Selena Gomez Reuters
Kot kaže, country princeska Taylor Swift še ni pozabila svojega bivšega, saj je bila med sinočnjo podelitvijo MTV-nagrad do njega vse prej kot prijazna.

Taylor Swift in član skupine One Direction Harry Styles sta se razšla že pred več kot pol leta, a kot kaže, so pri Taylor ostale zamere. Na sinočnji podelitvi so jo namreč ujeli, kako je odzvala, ko je Harry z drugimi člani svoje skupine stal na odru in podeljeval nagrado. Svoji prijateljici Seleni Gomez, s katero sta sedeli v občinstvu, je o Harryju rekla: "Shut the f*** up!", kar bi pomenilo nekako: "Utihni, jeb***," vse skupaj pa so posnele tudi kamere.

Swiftova se je iz Harryja nazadnje norčevala na letošnji podelitvi grammyjev, kjer je med nastopom del besedila svoje pesmi We Are Never Ever Getting Back Together odpela z britanskim naglasom.

Zvezdnica je sinoči sicer prejela kipec za najboljši ženski video za pesem I Knew You Were Trouble, ki jo je menda napisala po razhodu z igralcem Jakom Gyllenhaalom. Styles pa je pred nekaj dnevi javno priznal, da pričakuje, da bo Taylor kmalu izdala tudi pesem o njem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.