Magazin > VIP
46 ogledov

Te fotografije bi morale Johnnyja Deppa močno skrbeti

AMBER HEARD
1/4
Profimedias
Kako hitro se stvari obrnejo ... V petek se je Amber Heard po pričanju na sodišču še bridko jokala, en dan pozneje pa se je po snidenju s svojimi odvetniki glasno smejala.

Johnny Depp se na obtožbe svoje žene Amber Heard, da je bil do nje večkrat nasilen, še ni odzval, so se pa oglasile ostale ženske v njegovem življenju. Njegova nekdanja življenjska sopotnica in mati njegovih dveh otrok, francoska pevka Vanessa Paradis, je v pismu Amberine trditve označila za "nezaslišane“. Pravi, da je Depp "občutljiv in ljubeč“ človek in da do nje ni bil nikoli nasilen. Enako trdita tudi Johnnyjeva hčerka Lily-Rose in njegova nekdanja žena Lori Anne Allison.

Amber in Johnny nista podpisala predporočne pogodbe. Igralka od zvezdnika zahteva 125 tisoč dolarjev za odvetniške stroške, preživnino v višini 50 tisoč dolarjev, psa, penthouse stanovanje in avto. Njeno zadnje snidenje z odvetniki je očitno potekalo zelo dobro. Igralka je pisarno zapustila s širokim nasmehom na ustnicah. Mimoidoči so povedali, da se je smejala na ves glas.

Je za konec zakona kriva Cara Delevigne?

Vedno več je znanega tudi o težavah slavnih igralcev. Te naj bi se začele že leta 2014. Johnnyja naj bi najbolj motilo Amberino prijateljstvo z biseksualno manekenko Caro Delevigne. Depp naj bi bil na mladenko ljubosumen. Kot poročajo, je svoje osebje prosil, naj mu sporočijo, če je Cara na obisku, saj je ni želel srečati. Zdela se mu je "odvratna in nespoštljiva“.

Konec kariere?

Ali Amber laže ali ne, vesta le ona in Johnny Depp. Če pa bi se njene trditve izkazale za resnične, je Depp v velikih težavah, saj bi ta škandal po vsej verjetnosti pomenil konec njegove kariere. Njegov novi film Alica izza ogledala je v kina prišel 27. maja. Prvi dan je zaslužil kar 65 odstotkov manj kot prvi del, Alica v Čudežni deželi.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.