Magazin > VIP
28 ogledov

Te fotografije bo Usain Bolt verjetno obžaloval

usain bolt
1/5
Profimedias
Je Usain Bolt prevaral zaročenko?

Šprinter Usain Bolt si je v Riu dal duška, in to ne le na stezi, ampak tudi v neki diskoteki, kjer je pošteno zalil svoj 30. rojstni dan. Dekle, s katero se je tam zabaval, sicer ni njegova partnerka Kasi Bennet, s katero je že skoraj tri leta v zvezi. 

 

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on Jul 7, 2016 at 1:49pm PDT



Če Kasi fotografije iz diskoteke ne bodo dvignile pritiska, ji ga bodo zagotovo posnetki, ki jih je na WhatsAppu objavila 20-letna Brazilka Jady Duarte, ki je z Boltom pristala v postelji. Na eni fotografiji Bolt lepotičko objema, na drugi pa ji je, vsaj tako je videti, dal poljub. Duarte je za časnik Extra povedala, da ni vedela, da je spoznala slavnega atleta, njuno nočno snidenje pa opisala z besedo "normalno“. 

30-letni Usain je sicer svojo zvezo s Kasi pred mediji skrival. "Vedel sem, da jo bodo ljudje, ko se bo razvedelo, poskušali prizadeti. Povedal sem ji, da mora ostati mirna in da mora biti na življenje v javnosti pripravljena,“ je razložil Bolt.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.