Magazin > VIP
92 ogledov

Te fotografije končale slavno zvezo

Jamie Campbell Bower
1/4
Tumblr
Igralca Jamie Campbell Bower in Lily Collins sta se razšla.

Zvezdnika, ki skupaj promovirata film Mortal Instruments: City of Bones, ostajata v prijateljskih odnosih, je medijem izdal vir.

Govorice, da je ljubezni po enem letu konec, so se pojavile že julija, ko se je Jamie na nekem glasbenem festivalu na Portugalskem spogledoval z modno blogerko Zino Charkoplia. Zadnja je na Instagramu in drugih družabnih omrežjih objavila več fotografij, kako se z Jamiejem poljublja.

Lily je sicer šele pred kratkim spregovorila o ljubezni s 24-letnim soigralcem. Kot je izdala, sta se zaljubila med snemanjem. Čeprav je med njima iskrica takoj preskočila, je bilo snemanje ljubezenskih prizorov "zelo neprijetno“. "Bilo je zelo neseksi. Vsi so strmeli v naju," je izjavila hčerka slavnega Phila Collinsa.

Tako Lily kot Jamie se očitno hitro zaljubita v ljudi, s katerimi delata. Lily je bila nekoč v zvezi s Taylorjem Lautnerjem, s katerim je snemala film Ugrabitev, Jamie pa je bil zaročen z igralko Bonnie Wright, ki jo je spoznal med snemanjem filma o Harryju Potterju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.