Magazin > Lepota & telo
267 ogledov

Tega Jennifer Lopez ne bi nikoli dala v usta

Jennifer Lopez Profimedias
Jennifer Lopez povedala, kako se prehranjuje in česa nikoli ne bi pojedla.

Njena popolna postava, na kateri verjetno ni niti trohice maščobe, je seveda tudi rezultat dolgoletnega treniranja plesa, a velik del je tudi strogi način prehranjevanja. Pevka Jennifer Lopez razkriva svoje skrivnosti iz kuhinje.

Kot je povedala za revijo People je vse, kar poje, organsko pridelano. Nikoli ne je hrane, kot so različni prigrizki (čips, flips, kokice), sladkarije ali podobno. Priznava pa, da je zaradi napornega urnika velikokrat v skušnjavi, da poje kaj nezdravega. "Prav zato imam v svoji torbi vedno zdrave prigrizke, na primer sadje ali zelenjavo," je povedala pevka.

Za kosilo poje lososa in vrtno solato iz brokolija, paprike in bučk. Uživa v kombinaciji ohrovta, sira in pečenih bučnih semenih. Zvečer pa rada poje na žaru pečeno svinjino ali perutnino s kvinojo.

Seveda ima Jennifer Lopez tudi izdelke, za katere pravi, da so vredni greha. Rada se pregreši z domačim čokoladnim sladoledom ali piškoti s koščki čokolade. "Ne pijem niti alkohola niti kave, tudi kadim ne. V redkih primerih, ko si zaželim kave, naročim prezkofeinsko. Te stvari res negativno vplivajo na kožo," je priznala Jennifer in dodala da trenira vsak dan po več ur.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 2, 2017 at 4:45pm PST

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.