Šport > Nogomet
53 ogledov

''Tega ne želi videti nihče''

demba ba Youtube
Demba Ba, 31-letni napadalec Shanghai Shenhue, bi lahko zaradi poškodbe, ki jo je staknil na mestnem derbiju v Šanghaju, celo končal svojo kariero.

Nekdanji napadalec londonskega prvoligaša Chelseaja Demba Ba je minuli konec tedna v šanghajskem derbiju utrpel hud zlom noge, zaradi katerega bi 31-letni napadalec Ba, ki trenutno igra za ekipo Shanghai Shenhua, lahko celo končal kariero.

Senegalca je v enem od dvobojev v 63. minuti zadel branilec in kapetan Sun Xiang, med padanjem pa je Kitajec "ujel" Bajevo nogo in jo nehote zlomil.

Zdravniška služba Shenhue je pritekla na igrišče brez sodniškega dovoljenja, kjer ga je oskrbela in ga pripravila na prevoz v bolnišnico. Po tekmi je bil vidno pretresen trener Shenhue Gregorio Manzano, ki je dejal, da je Ba morda že odigral zadnjo tekmo.

"V 33 letih, odkar sem trener, sem zmagoval, izgubljal in remiziral, toda današnja zmaga z 2:1 je kisla, saj tega, kar se je zgodilo Dembi Baju, ne želi videti nihče. Včasih je nogomet nepošten in dovoli takšne grozne stvari, ki se zgodijo dobrim možem. To bi lahko končalo njegovo kariero," je povedal Manzano.

Po prvih ocenah bo nekdanji igralec angleških prvoligašev Newcastla, West Hama in Chelseaja z nogometnih igrišč odsoten vsaj sedem mesecev.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.