Šport > Nogomet
21 ogledov

''Tega nisem storil namerno''

lionel messi poškodba Youtube
Branilec Las Palmasa Pedro Bigas je zatrdil, da je bila poškodba Lionela Messija le splet nesrečnih okoliščin.

Pedro Bigas ostro zavrača očitke, da bi na kakršenkoli način namerno poškodoval Lionela Messija, ki bo zaradi trčenja na ligaški tekmi med Barcelono in Las Palmasom počival od šest do osem tednov.

Dober teden po nesrečnem dogodku, v katerega sta bila vpletena zvezdnik Barcelone in 25-letni Bigas, je svoje mnenje delil tudi branilec Las Palmasa.

''Tega nisem storil namerno. Prišel sem do žoge, on pa se je poškodoval zaradi načina, kako je izvedel strel. Messi je vrhunski nogometaš in želim mu čim hitrejše okrevanje,'' je povedal Bigas in dodal, da se je po koncu tekme želel pogovoriti z Argentincem, vendar je ta že odšel v bolnišnico.

Bigas sprva ni vedel, da je Messi utrpel poškodbo, to je ugotovill šele kasneje, ko je sodnik za nekaj trenutkov prekinil tekmo. ''V boju za žogo je prišlo do udarca in takrat se je poškodoval,'' je pojasnil 25-letnik in dodal, da incidenta ne želi ''premlevati v nedogled'' ter ''enemu najboljših nogometašev na svetu'' še enkrat zaželel čim hitrejše okrevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.