Magazin > Odnosi in prosti čas
37 ogledov

Tega po seksu nikar ne izustite

seks Profimedias
Dragi moški, če ne veste, kaj bi po seksu lepega povedali svoji ljubimki, bodite raje tiho …

Mnogi moški bi po seksu najraje pobrali šila in kopita ali pa zaspali, ženske pa bi se rade crkljale in pogovarjale. Temu pa ni vedno tako. Mnogi moški po seksu občutijo potrebo po tem, da prekinejo tišino. Če spadate v to kategoriji, modro izbirajte svoje besede.

V pomoč vam je lahko ta seznam stavkov, ki jih nobena ženska po seksu ne želi slišati.

1. "Ne morem verjeti, kako dobro je bilo."
Saj vemo, kaj ste hoteli povedati, a vaša ljubimka lahko ta stavek razume narobe. Slišati je namreč, kot da od nje v postelji niste pričakovali veliko … Kot bi jo podcenjevali … Zagotovo bo jezna, čeprav gre v vsakem primeru za kopliment.

2. "Počakaj … Si želela da ostanem?"
Četudi gre le za seks za eno noč, takoj po izlivu ne skočite iz postelje in proti vratom. Počakajte na njen znak. Ko zaslišite besede, da vam ni treba prespati, se lahko poberete. "Strinjam se, da bi bilo bolje, če greš,“ je prav tako stavek, ki nakazuje, da si vaše družbe ne želi več, verjetno tudi zato, ker je niste zadovoljili.

3. "Hvala."
Če za seks niste plačali, se zanj ne zahvaljujte.

4. "Je bilo dobro?"
Če čutiti potrebo po tem vprašanju, verjetno ni bilo … To vprašanje kaže na vaše pomanjkanje samozavesti, kar v nobenem primeru ni seksi. Vpričo nje se ne obremenjujte s svojimi posteljnimi sposobnostmi. Pomembno pa je, da si napake priznate in jih skušate odpraviti. To boste dosegli z vajo, zato jo ne sprašujte, ali je bilo dobro, temveč jo vprašajte, ali si želi še ene ponovitve.

5. "Jutri me čaka pomemben dan."
Ta stavek je sprejemljiv, če ste se po seksu z njo crkljali vsaj še 30 minut. Takoj po seksu pa jo boste s temi besedami močno užalili. Pomenijo namreč naslednje: "Poslušaj, naredil sem napako, ki je tudi z večurnim tuširanjem ne bo mogoče odpraviti. Vseeno bom poskusil. Mudi se mi.“

6. "Malce si glasna."
Če si je ne želite več videti gole, potem ste s tem stavkom na pravi poti. Če pa vas njeno glasno stokanje res moti, je težava v vas in ne v njej.

7. "Koliko ti dolgujem?"
Sram naj vas bo!

8. "Si se zredila?“
Si po seksu res upate komentirati njeno postavo? Pogumno …

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:17 19.september 2015.

    4. Zato piflarji, introvertne osebe moškega ki so bolj sramežljive večkrat nimajo sreče pri ženskah. Ženske so nore na samozavest, na prikupno sramežljivost pa nikakor ne. Ker one to vidjo direkt kot neprivlačno šibkost.

  • 4krogci 15:40 19.september 2015.

    Vržem jo iz avta in grem domou spat.

  • rororkoko 14:40 19.september 2015.

    in kaj je to takega, če jo vprašamo, ali se je zredila???