Magazin > Lepota & telo
82 ogledov

Tega ženske ne oprostijo

prevara Profimedias
Pri prevari bi moške bolj prizadel partnerkin seks z drugim, ženske pa bi težje sprejele, da se moški zaljubi v drugo.

Moški in ženske smatrajo varanje popolnoma drugačne. Medtem ko je za moške huje, če ga partnerka prevara s seksom, večina žensk ne more oprostiti čustvene prevare.

Tretjino moških bi potrlo, če bi se njihova partnerka zaljubila v drugega, dve tretjini pa ne bi moglo odpustiti prevare v postelji, je pokazala ameriška raziskava. Kar štiri od petih žensk pa pravi, da bi bile bolj ljubosumne, če bi se njihov partner zaljubil v drugi žensko, kot pa da bi se z nežnejšim spolom predajal posteljnim radostim.

Ko pa pride do fizične prevare in zaljubljenosti skupaj, je to za moške največja izdaja. A ženske gledajo na to malce drugače. Bolj bi jih prizadelo, če bi se njihov partner zanimal za seks z nekdanjim dekletom, kot pa da bi med njima oživela stara ljubezen. Nasprotno bi moške bolj prizadelo, če bi njihovo dekle še vedno spolno privlačil njen nekdanji fant.

Komentarjev 1
  • kapibara 14:46 22.marec 2014.

    Kaj je partenrju lažje-težje: ko se huka s tabo in misli na drugega.. ali olajšava- ko se huka z drugim in misli nate.... seveda je govora o uživanju, ne pa o tem mislih "hudiča"...