Magazin > Lepota & telo
153 ogledov

Tega ženske nočejo videti na moških

čevlji princ Harry Reuters
Na zatožni klopi so se tokrat znašli moški čevlji, o katerih imajo ženske veliko za povedati. Preverite, kaj jih najbolj zmoti.

Moška znamka čevljev Allen Edmonds je nedavno naredila raziskavo, v katero so vključili tisoč Američank in Američanov. Z njihovo pomočjo so ugotovili, da ženske moške čevlje ocenjujejo dvakrat bolj kot moški ocenjujejo ženske čevlje. Kar 64 odstotkov žensk stil moškega sodi na podlagi njegovih čevljev, 52 odstotkov jih pravi, da na podlagi čevljev ocenjujejo celo njegovo osebnost, 36 odstotkov žensk pa pravi, da lahko na podlagi čevljev ocenijo njegov finančni položaj.

Ker so moški očitno ves čas pod budnim očesom in jih ocenjujejo na vsakem koraku, so na spletni strani Huffingtonpost.com zanje zbrali pet nasvetov, kako se bolje odrezati pri ženskah.

Pokrijte si prste. Čeprav vam pedikura ni tuja, prsti vseeno niso najbolj privlačen del moškega telesa. Preskočite sandale in poleti raje nosite mokasine, superge ali espadrile.

Sijočih črnih usnjenih čevljev nikoli ne nosite s kavbojkami. Če kdaj naletite na modno pravilo, da superge niso dovoljene, to še ne pomeni, da jih lahko brezglavo zamenjate za elegantne črne čevlje, zraven pa oblečete kavbojke. To je klasični modni kiks.

Elegantni čevlji iz semiša so vedno videti dobro. Kadar iščete nekaj, kar je lepše od superg, a manj formalno od usnenjih čevljev, so čevlji iz semiša najboljša rešitev. Takšni, kakršne ima tudi princ Harry (na fotografiji zgoraj).

Če imate bele nogavice, jih nočemo videti. Svoj stil lahko vedno popestrite z zabavnimi nogavicami, ki naj se skladajo z vašo opravo, a bele niso nikoli dobra rešitev.

Čevlji naj se ujemajo s pasom. To je staro pravilo, ki je še vedno vredno zlata. Boste obuli črne čevlje? Potem naj gre zraven še črn pas. Še boljša kombinacija pa so čevlji in pas v kamelji barvi.

Sicer pa niso samo ženske tiste, ki znajo kritizirati moška obuvala; tudi moški imajo veliko za povedati čez žensko izbiro čevljev. Kaj jim je najbolj všeč, oziroma ne, si preberite tukaj.

Komentarjev 2
  • mph 19:50 04.avgust 2013.

    Ha, ha, ha, ... za dokončno oceno pa bi morale vtaknit nos noter. :-) Tisti zgoraj v barvi karoserije pa so obupni, čeprav verjetno zračni.

  • stela 21:00 03.avgust 2013.

    Tile modri semiš čevlji so adijo pamet....pa če so stokrat prinčevi