Magazin > Odnosi in prosti čas
67 ogledov

Takšnih moških nikoli ne boste spremenile

seks Profimedias
Nič ni hujšega kot zaljubiti se v napačnega, izgubiti srce, čeprav niti slučajno niste na seznamu njegovih prioritet.

Ljubezen je neracionalna zadeva, a fino je, da je vsaj obojestranska. Če vaša simpatija spada v naslednje kategorije moških, raje obupajte, saj ga nikoli ne boste mogli spremeniti …

Narcis. Previdno z moškimi, ki neprestano govorijo le o sebi, ki jih skrbi le njihov izgled in vas sprašujejo le površinske stvari. Oni si ne želijo obveze, saj so preveč zaposleni sami s seboj.

Obnaša se kot najstnik. Bodimo iskreni, moški nikdar ne odrastejo. Da se umirijo in vežejo, je potrebna določena mera zrelosti, zato ne upajte, da bo kronično nezrelega mogoče spremeniti.

Šminker. Ponavadi so to športniki in rok zvezdniki. So super zabavni, a z njimi se boste vedno spraševale, ali ima vajin odnos rok trajanja. Moški, ki so v poziciji, da lahko dobijo katero koli želijo, se bodo redko pripravljeni vezati. A tudi tukaj so izjeme.

Moški, ki misli le na seks. Mnogim moškim po glavi roji le ena stvar – seks, a nekateri so dejansko tako nenasitni, da bio le ena ženska težko potešila njihov velik spolni apetit.

Deloholik. Toliko časa preživi v pisarni, da o ženskah nima časa razmišljati, kaj šele o družini. Njegov fokus je na delu in služenju denarja.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.