Magazin > VIP
67 ogledov

Teja: "Življenje se mi je spremenilo za 180 stopinj“

Teja Perjet Jani Jugovic Jana Šnuderl
Slab mesec nazaj je kuharja Tejo in Janija razveselila mala Sia.

Tejo Perjet iz kuharskega dvojca Tejani smo povprašali o občutkih ob prihodu dojenčice Sie. "Življenje se mi je spremenilo za 180 stopinj. Vse je novo zame, počutim pa se super. Prej sem bila zelo aktivna, rada sem hodila v družbo, sedaj pa celoten čas preživim samo z njo. Dojenčica je sladka in seveda tudi malo naporna. Ne spimo več tako kot ponavadi, v povprečju mi uspe v 24 urah odspati približno tri ure. Čez dan, ko Sia spi, sama namreč ne morem zaspati, noč pa zaznamuje zbujanje in podiranje kupčkov na približno dve uri,“ pojasnjuje mlada mamica.

"Ne morem ga prehvaliti“

In kako se je pri tej novi izkušnji izkazal mladi očka? "Jani se je zelo izkazal kot očka in res ne bi mogla biti bolj zadovoljna z njim, kot sem. Ne morem ga prehvaliti, za njo res naredi vse in me s tem lahko čisto razbremeni,“ nam je zaupala Teja in ob tem še razložila: "Janijev sin Taj je tu namreč vsak drug teden, zato ima v najinem stanovanju tudi svojo sobo. Se je pa Sie zelo razveselil, obnaša se kot res ponosen starejši bratec. Janiju z veseljem pomaga pri hranjenju in previjanju.“ Jani je sicer imel glavno besedo tudi pri prenovi njunega doma v Ljubljani, veliko pa so pri obrtniških delih pomagali tudi njuni starši, ki so po Tejinih besedah pri tem "res razturali."

Komentarjev 4
  • macola 11:27 10.oktober 2015.

    Bolj "murko familija" ali znana osebnost....bolj neumna imena. Oči so se mi orosile....da obstajajo še tako popolne družine....ne morem verjet! Jani.....najbolj sposoben osnovnošolec v tej državi.....pa ti si "mokre sanje" vsake bodoče mamice....neverjetno! Ubogi otroci, ko starši mislijo samo na ...prikaži več svoj ego in svojo lastno promocijo! "Murko life-style"

  • vestnana 10:46 10.oktober 2015.

    hehe, zato so danes vsa imena redka (ker se vsak spomni nekaj novega) - moja je katja, pa nisem še srečala soimenjakinje mlajše od 40 let :)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:31 10.oktober 2015.

    Vsi sam še kratka imena dajejo. Pol pa misljo kok so inovativni k par naključnih brezpomenskih črk namečejo skp. Krneki. Vsak bi imel otroka z čist xyz drugačnim imenom kot nekdo drug. Kao da drgač ni unikatn če nima imena ...prikaži večna k ga ne uporablja noben drug...Ampak to je potreba staršev, ne potreba otroka. Straši so čist obsedeni z otroci in hočjo da otroci živijo namesto njih. Kar je zgrešena logika. Otrok je svojevrstno bitje in starši mu lahko sam zagotovijo razmere in dajo vzgojo ne pa da gradijo na njih pričakovanja. In tud unikatnost je stvar dejanj in svojevrstnega razvoja in ne stvar izbire eksotičnega imena.