Magazin
961 ogledov

Tejo zato zgrabila panika na Filipinih

survivor Anže Petkovšek
Povratnica letošnjega Survivorja Teja Kralj je opisala ponovno izkušnjo resničnostnega šova in opisala svoj napad panike, ki jo je zgrabil v zadnjih dneh tekmovanja.

Pri nalogi, kjer ste jedli črve in drobovje, si imela alergijsko reakcijo. Si imela prvič takšno reakcijo?
Ja, kaj takšnega se mi ni še nikoli zgodilo. Strah je bil prisoten samo zato, ker sem vedela, da je zdravniška pomoč zelo daleč. Tudi dihanje je bilo oteženo in je takrat je nastopila panika. Malo bolje je bilo, ko mi je Jurij pomagal z dihalnimi vajami.

Kako pa je bilo v srbskem Survivorju? Si imela kakšne težave?
Ne, nikakršnih. Takrat je bilo vse brez problema. Edino težavo, ki smo jo imeli vsi, so bile glivice, saj je bilo takrat ravno deževno obdobje.

Sandi je rekel, da si alergijo zaigrala … Kako komentiraš?
Ja, vem. To dokazuje, kakšen je. To, da lahko samo on pade v nezavest, vsi ostali igramo in to, da samo on zmaga, vsi ostali imamo srečo … Nimam besed, to vse pove o človeku.

Kako sta otroka sprejela, ko si se vrnila domov po mesecu in pol?
Ko sem šla, sploh ni bilo težav, ker sem ju pustila pri svoji mami, ki jo imata zelo rada. Ko pa sem prišla, sta me debelo gledala, češ zakaj jaz jokam. Ni jima bilo jasno. Njima je bilo vse okej, saj sta vedela, da sem prišla iz potovanja. Njima smo rekli, da sem šla k Miklavžu peči piškote, k Božičku in Dedku mrazu pa zavijati darila. Njima je bilo to normalno.

Kako si se spopadala s hrano, ko si se vrnila domov. Po prvem Survivorju si imela bulimijo, kajne?
Tisto ni bila bulimija, to je bil medijski trač. Bruhala sem, ker želodec enostavno ni sprejel nobene hrane, sploh mastne. Zdaj sem vedela, da bo nekaj podobnega. Ko sem se najedla, sem šla bruhati na silo. Že pri prvem bruhanju sem si rekla, da tako ne bo šlo. Rekla sem sami sebi, da se moram najesti kot pujs in šokirati telo. Navajala sem možgane, da sem v resničnem življenju in da se mi ni treba 'prenažirat', da imam hrano vedno na voljo.

Kako bi primerjala prvi in drugi Survivor?
Ta je bil veliko težji! Bilo je pol manj hrane in pokazalo se je, kakšni smo Slovenci. Smo veliko boljši igralci in taktizerji, kot morda kdo misli, da smo. V Srbiji je bilo preveč iskreno, tukaj pa nisi vedel, kam se obrniti in kam ne.

Zakaj si se odločila spet sodelovati v te šovu?
Če me nekdo vpraša, kaj bi si rada s tem dokazala. Ni stvar v tem, da si želim nekaj dokazati, to je stil mojega življenja. Že od nekdaj sem tako živela, vedno mi je dišalo to 'robinzonsko' življenje.

Je razočaranje zelo veliko? Dvakrat finale, dvakrat brez zmage?
Ne, sploh ne. Jaz sem presrečna, da sem dvakrat prišla med top pet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.