Šport
54 ogledov

Znani zmagovalci za sežanski tek

tekaški pozdrav jeseni na krasu 2010 Miha Grgič Jelen
V soboto ob 12. uri se bo po Sežani razlila reka tekačev, udeležencev Tekaškega pozdrava jeseni na Krasu. V četrtek popoldne smo izžrebali nagrajence našega kviza. Nagrajenci prevzamejo nagrade v soboto na prireditvi z osebnim dokumentom.

Nagrajenci kviza Tekaški pozdrav jeseni na Krasu:

Mojca Zgonc, Mojca Lipicer Stantič in Zoran Topalovič dobijo prijavnino.

Matjaž Šuštaršič, Tadej Zajc in Marko Banič dobijo majčko.

Sobotni Tekaški pozdrav jeseni na Krasu, na katerega se lahko prijavite vključno do četrtka TUKAJ, bo prijeten sklep tekaške sezone. Kolajne in praktične nagrade bodo podeljene za prva tri mesta v ženski in moški absolutni kategoriji. Vsak udeleženec prejme tudi lokalno dobroto in bon za topli obrok – kraško joto. Razglasitev rezultatov bo ob 13.30 uri v športni dvorani.

Ob 11.30. uri se bodo na Cici-tek že podali najmlajši. Cici-tek ni tekmovalnega značaja, dolžina proge pa meri 25.000 centimetrov. Pred startom naj otroci sledijo balonom z napisom "predšolski" oz. "osnovnošolski" otroci in naj se priključijo svoji skupini ob 11. uri na večnamenski ploščadi. Prijavnine za Cici-tek ni.

Kaj se je dogajalo lani? Preverite v eni od galerij!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.