Magazin > Film & Glasba & TV
162 ogledov

Tekmovalcem več mesecev niso povedali, da so ukinili resničnostni šov

divjina Profimedias
Tekmovalci britanskega resničnostnega šova Eden so se vrnili v civilizacijo. Nihče jim ni povedal, da šova niso predvajali že od maja lani ...

Channel 4 tekmovalcem šova Eden ni povedal, da so oddajo ukinili že pred meseci. Pri šovu gre za družbeni eksperiment, pri katerem je morala skupina ljudi eno leto preživeti v divjini. Naloga poskusnih zajčkov je bila ustanovitev samozadostne skupnosti, ki s civilizacijo ne sme imeti stikov. Zgraditi so morali svoja bivališča, prehranjevali pa so se zgolj s tistim, kar so našli na vrtu in živalmi, ki so jih sami vzrejali. Marca, aprila in maja lani so predvajali štiri dele šova, nato pa je gledanost drastično padla in Channel 4 je šov ukinil.

Nihče pa o tem ni obvestil tekmovalcev, ki so se na smrt dolgočasili in tudi stradali, piše Variety. Tekmovalci so se v civilizacijo vrnili pretekli teden in ugotovili, da je Trump novi predsednik ZDA in da Velika Britanija zapušča Evropsko unijo.

Channel 4 se na obtožbe še ni odzval. Povedali so le, da bodo material o celotnem eksperimentu predvajali čez nekaj mesecev.

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 15:27 28.marec 2017.

    Primerljivo z našim resničnostnim parlamentarnim showom ............najbolj etična in pravna vlada na svetu ! Kdo je tukaj noter padu ?

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:50 28.marec 2017.

    Das Eksperiment.... Živel čredni nagon

  • Papaja Popi 14:37 28.marec 2017.

    Bedaki in Konji