Magazin > VIP
113 ogledov

Tekmovalec šova Slovenija ima talent z milijon ogledi

Simon Škrlec Prtscr Youtube
Simon Škrlec, ki je pred dvema letoma nastopil v šovu Slovenija ima talent, je s svojim videom presegel milijon ogledov.

Bobnar Simon Škrlec je s svojo interpretacijo uvodne glasbe v seriji Igra prestolov dosegel milijon ogledov. Video je objavil na svojem Facebook profilu in kanalu YouTube, delila pa ga je tudi Facebook stran Awesome Jelly. "Veliko je bilo pohval, seveda pa tudi nekaj kritik. Drži, da se nisem najbolje držal ritma," je v smehu povedal Škrlec. Z njim so v stik stopili tudi novinarji nemškega Zeit Online. "Prosili so me, če lahko za prispevek uporabijo delček mojega videa." 

Poleg bobnanja, na katerega se ni dolgo pripravljal, je poskrbel tudi za masko. "Pomagala mi je prijateljica Barbara Točaj, ki je potrebovala nekaj več kot dve uri za to. Odlično je opravila. Ko sem se pogledal v ogledalo, sem si rekel, ’Opa, bravo, Barbara’," je še dodal. 

Simon upa, da mu bo z objavo tovrstnih videov uspelo doseči sodelovanje s kakšno večjo glasbeno skupino, bodisi slovensko bodisi tujo. "Z veseljem bi nastopil skupaj s Kingstoni ali Čuki, ki veliko igrajo. Od tujih pa bi zelo rad poskusil s 2Cellos. Naredil sem že en cover na 2Cellos in upam, da sta ga mogoče že videla," pravi Simon, ki bi z veseljem posnel video skupaj z njima. 

V kratkem bo objavil nove video posnetke, na katerih bo pokazal svoje znanje, pravi Simon, ki mu idej še ne bo zmanjkalo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.