Magazin > VIP
252 ogledov

Tekmovalka poškodovala Ksenijo Kranjec

Ksenija Kranjec, parovi Youtube
Ksenijo Kranjec zaradi poškodb odpeljali k zdravniku …

V vili srbskega šova je prišlo do hudega prepira med tremi tekmovalkami, najhuje pa jo je skupila Ksenija Kranjec, ki v prepir sploh ni bila vpletena. Sprle so se Aleksandra Subotić, Dalila Mujić in Jelena Krunić.

Aleksandra, s katero se Ksenija zelo dobro razume, je provocirala Dalilo in Jeleno, ti dve pa ji nista ostali dolžni. Prišlo je tako daleč, da je želela Dalila Aleksandro s pestjo udariti, a je zgrešila in udarila Ksenijo, ki je stala ob prijateljici. Prepir so producenti prekinili takoj, ko so videli, da je prišlo do fizičnega obračuna in Ksenijo nemudoma odpeljali k zdravniku. Srbski mediji v naslovih pišejo, da ima Ksenija zlomljen nos, v člankih pa pojasnjujejo, da ji je Dalila poškodovala mehko tkivo nosu (tega je operirala pred vstopom v šov, zato je še bol občutljiv kot sicer, op. p.), jo popraskala po licu in ji poškodovala oko.

Dalilo Krunić, ki je zdravljena odvisnica od drog, kot pišejo srbski mediji, je produkcija takoj kaznovala in ji odvzela tedenski honorar, zaradi česar je planila v jok.

Gledalci, ki šov spremljajo v živo so bili šokirani in so Ksenijinim staršem svetovali, da naj se obrnejo na slovensko ambasado. "Če ima Ksenija res polomljen nos, njenim staršem svetujem, da jo odpeljejo domov in ven iz te vile. Če produkcija noče pomagati, vedno obstaja možnost, da se obrnejo na slovensko ambasado," je zapisal gledalec.

Komentarjev 1
  • patron 11:17 19.marec 2017.

    bo prišla sedaj lapanka mirelković in bo naredila red v kupleraju.....ta šov zasluži samo to ime..... bruhahaha.....