Magazin > VIP
72 ogledov

Tekmovalki Big Brotherja se je življenje obrnilo na glavo

dijana POP-TV-2
Dijani Branilović, ki smo jo spoznali v lanskem Big Brotherju, se je življenje po zdravstvenih težavah obrnilo na glavo.

Pri Dijani so v začetku leta pri odstranitvi ciste na jajčnikih ugotovili, da je ta rakasta, bolezen pa se je razširila tudi na ostala rodila. Morala je na operacijo, ki je bila uspešna. "Vse so odstranili. Vse je v redu, rak premagan, hvala bogu,“ nam je zaupala Dijana in dodala, da je po tej težki izkušnji o življenju začela razmišljati popolnoma drugače. "Rekla sem si, da mi je bila s tem, da sem premagala raka, podarjena še ena priložnost in da lahko premagam tudi druge težave. Najbolj zanimivo pa je, da so se pojavili pravi prijatelji, nekaterim pa sem zaprla vrata in so zapustili moje življenje.“

Simpatična "velika sestra“ ni zamenjala le prijateljev, ampak tudi službo. "Naredila sem veliko spremembo. Pustila sem službo varnostnice. Sedaj delam v Kranjski Gori v kavarni Sport point in moram povedati, da je super. Ljudje me še vedno prepoznavajo. Kupila sem tudi hišo, ki se nahaja blizu stanovanja na Jesenicah, v katerem živimo sedaj. Sedaj jo obnavljamo, kar bo verjetno trajalo dve leti, nato pa se bomo lahko preselili.“

Dijana pa v vsem tem času ni razmišljala le o sebi, ampak pomaga tudi ljudem v stiki, ki jo kontaktirajo preko Facebooka.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.