Magazin > VIP
126 ogledov

Tekmovalko BB zaznamovala redka bolezen

Polona Voyo
Polona, ki je iz hiše Big Brother izpadla prejšnji teden, ima grenko družinsko izkušnjo, ki pa na srečo ni tako tragična kot so mislili sprva.

"Povezani smo bolj kot ne vem kaj," o svoji družini pove Polona. Še bolj pa jih je združila nečakinja, za katero so trepetali že pred rojstvom.

Tako je Polona doživljala šov BB.

"Edino kar me je v življenju zaznamovalo, je nečakinja, ki bo letos stara tri leta. Sestra je že med nosečnostjo imela kup težav, nato pa smo leto dni po rojstvu izvedeli, da ima punčka genetsko napako in je dejansko edini otrok v Sloveniji s Koolen-De Vriesovim sindromom. Veste, kako je, ko pričakuješ prvega otroka v družini, z veseljem in povezanostjo. To nas je takrat kar zaznamovalo, ampak hvala bogu je vse v redu. Punčka hodi in se trudi govoriti. Ni tako hudo, a ko to izveš, začneš v življenju ceniti stvari, ki so pomembne. Ker to pride tako iznenada. Lahko si še tako dober človek, kot je moja sestra, in je vse, kar si na tem svetu želiš, zdrav otrok, potem pa se zgodi ravno nekaj takega. Zagotovo je to taka zadeva, ki mi je dala misliti, da je treba življenje uživati in izkoristiti trenutke. Ne želim pa, da se moja nečakinja komu smili, ker ni boga, je zelo živahen otrok," je družinsko izkušnjo zaupala Polona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.