• Ned 16 do 28 °C
  • Pon 17 do 27 °C
  • Tor 21 do 24 °C
več na vreme.net

Spoznali boste recept

0 komentarjev

Tekočina, ki preprečuje razmnoževanje mikroorganizmov

Katera zelišča z domačega vrta lahko uporabite za čiščenje ušes in kako z njimi na pravilen način očistimo ušesa.

A. Š.

 

(Foto: Suzette/Flickr)

Na Sejmu za ljubitelje živali nas bo tudi letos obiskala Katarina Kovačič, diplomirana biotehnologinja, ki se družinsko ukvarja s pridelavo in predelavo zelišč v Zeliščnem vrtu Cvetka.

  •  

    Vabljeni na največji dogodek za ljubitelje živali pri nas! Drugi Sejem za ljubitelje živali bo 11. septembra od 9.00 do 17.00 v Češminovem parku v Domžalah. V primeru slabega vremena bo sejem 18. septembra. VSTOP PROST

    Več o dogodku TUKAJ.

“Pasja ušesa se rada vnamejo, predvsem poleti, pri psih s povešenimi ušesi, saj se v ušesu ustvarijo idealni pogoji za razrast bakterij in glivic,” opozarja Katarina. Zato je po njenih besedah zelo pomembno, “da ušesa preventivno čistimo s tekočino, ki preprečuje rast in razmnoževanje mikroorganizmov ter posledično preprečuje vnetje.”

Koristna delavnica za pasje skrbnike 

Na svoji stojnici bo za skrbnike psov izvedla praktičen prikaz uporabe zelišč pri negi psov. S seboj bo prinesla tudi sušena zelišča in pokazala, kako se z njimi pripravi poparek za čiščenje pasjih ušes.   

Udeleženci njene delavnice na Sejmu za ljubitelje živali boste spoznali, katera zelišča z domačega vrta lahko uporabite za čiščenje ušes in kako z njimi na pravilen način očistimo ušesa. Dobili boste tudi recept za izdelavo svoje tekočine z čiščenje ušes. Na njeni stojnici boste lahko cel dan tudi brezplačno testirali njene zeliščne izdelke za pse … 

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima