Slovenija
30 ogledov

Telekom Slovenije prodaja Planet TV?

Planet TV, Jerca Zajc Šušteršič, Živa Rogelj, Marko Potrč in Tomaž Bratož. Boštjan Tacol
Za Planet TV naj bi se zanimali različni kupci. V Telekomu Slovenije so potrdili, da so od napovedi svojega vstopa na televizijski trg opravili nekaj pogovorov, vendar podrobnosti ne morejo razkrivati.

V torek je z Ligo prvakov začel svoj program oddajati tudi Planet TV, vendar bomo zaenkrat na novem programu lahko spremljali le nogometne tekme. Po dosedanjih napovedih bodo z ostalim programom začeli šele novembra, če ga Telekom Slovenije ne bo že pred tem prodal, piše današnje Delo.

Za Planet TV naj bi se zanimali različni kupci. V Telekomu Slovenije so za zurnal24.si potrdili, da so opravili nekaj pogovorov, vendar podrobnosti ne morejo razkrivati. "Odkar smo najavili svoj vstop na televizijski trg, smo opravili nekaj pogovorov, vendar vam podrobnosti ne moremo razkrivati. Kot smo že večkrat zapisali, bomo program postopno nadgrajevali, celovita programska shema pa bo gledalcem na voljo v novembru."

Na slovenskem televizijskem trgu se dogajajo spremembe, kar je bilo ne nazadnje tudi pričakovano, saj smo tako rekoč edina evropska država, v kateri deluje le ena prava komercialna televizija, so še dejali pri Telekomu Slovenije.

Komentarjev 2
  • Klemen Zec 16:43 21.september 2012.

    že tako težko verjameš vestem, ker ima Ivan Janša povsod nameščene svoje gobcače, zdaj pa Telekomova tv ?zanimivo, kako je Telekom vedno izkazoval izgubo, kar na enkrat pa dobiček, da lahko ustanovi Ivanu svoj gobcaški klub TV.grozljivo kakšni ...prikaži več prevaranti, sveda z Ivanom Janšo na čelu.tragično je, da vse te njegove lumparije plača narod, pa mu še neupravičeno krade, kjer le more !

  • dragec 10:59 21.september 2012.

    To je bodoča janševa in SDS televizija.