Slovenija
24 ogledov

Tem cestam se izognite

zastoj Saša Despot
Nesreče, kolone in zastoji. Če se odpravljate na pot, preverite, katerim cestam se velja izogniti.

Na vzhodni ljubljanski obvoznici je po podatkih prometnoinformacijskega centra ob 16.25 med razcepom Zadobrova in priključkom Ljubljana vzhod v smeri Malenc zaprt prehitevalni pas zaradi prometne nesreče.

Glavna cesta Radeče - Boštanj je pri Hotemežu zaprta zaradi prometne nesreče.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji približno sedem kilometrov dolg zastoj. Predor občasno zapirajo zaradi nadzora na avstrijski meji. Voznikom na prometnoinformacijskem centru priporočajo uporabo izvoza Jesenice vzhod/Lipce. 

Do zastojev prihaja na zahodni ljubljanski obvoznici od Kosez proti Brezovici in naprej na primorski avtocesti proti CP Log. Zastoji so tudi na severni ljubljanski obvoznici med Bežigradom in Kosezami v smeri Kosez in med Novimi Jaršami in Zadobrovo v smeri Zadobrove.   

Prav tako lahko pričakujete zastoje na cestah Šmarje - Koper, Izola - Portorož, Lesce - Bled, Ljubljana - Brezovica in Podlehnik - MP Gruškovje v obe smeri.

Na primorski hitri cesti je zaradi varnosti zaprt uvoz Koper center v smeri Portoroža.

Na mejnih prihodih so pri vstopu v državo naslednje čakalne dobe: 
- MP Obrežje vstop približno 20 minut;
- MP Gruškovje vstop približno 30 minut;
- MP Starod vstop približno 20 minut.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.