• Tor 15 do 27 °C
  • Sre 17 do 26 °C
  • Čet 15 do 26 °C
več na vreme.net

Hujšanje

2 komentarja

Tem dietam se izogibajte

Diete, ki povzročajo več škode kot koristi.

Ir. K. / Ljubljana

Dieta z zeljno juho
Pri tej dieti, vsaj tako pravijo, boste v enem tednu izgubili pet kilogramov, a le, če se boste v tem času prehranjevali izključno z zeljno juho. Ta dieta je žal zelo nezdrava, saj telo ne prejme dovolj hranljivih snovi. Poleg tega boste kilograme zelo hitro pridobili nazaj ...

Dieta z otroškimi kašicami
To dieto sta promovirali Jennifer Aniston in Reese Witherspoon, kar sicer še ne pomeni, da deluje. Ker otroške kašice niso primerna prehrana za odrasle, bodo upočasnile vašo prebavo. Večina ne vsebuje mlečnih izdelkov, ki pa jih potrebujemo za zdrave kosti.

Dieta z razpršilom za astamtike
Da, tudi to obstaja. Nekateri verjamejo, da zdravilo za astmatike pospešuje izgubo maščobnih blazinic. Ta razpršila namreč povečujejo telesno temperaturo. Prste stran. Ta zdravila imajo lahko stranske učinke, kot so pospešeno in moteno bitje srca ter glavobol.

Dieta volkodlak
Za to dieto potrebujete lunin koledar. Tisti, ki prisegajo na to dieto, verjamejo, da različne lunine mene vplivajo na izgubo kilogramov in izločanje strupov. Tako lahko 24 ur pred polno luno pijete le vodo, nesladkane čaje ali sokove, v fazi naraščajoče lune pa lahko pojeste le polovico porcije na krožniku.

Dieta s keksi
A ne čokoladnimi, temveč beljakovinskimi, ki nadomeščajo obroke. Tudi tukaj obstaja nevarnost, da se boste po dieti zelo hitro zredili nazaj.

Beljakovinska dieta

Tudi ta dieta, med katero smete jesti le meso, mlečne izdelke, skratka živila, ki so bogata z beljakovinami, je zelo hiter način za izgubo kilogramov. Na žalost s to dieto obremenjujete jetra, poleg tega je jojo učinek skorajda zagarantiran.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarja (2)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima