Slovenija
30 ogledov

Temperature okoli ledišča

rakitna
1/5
spletne kamere
Danes okoli nič stopinj Celzija, jutri zjutraj do -8. Nekatere višje ležeče kraje pa je vendrale že pobelil sneg.

Mrzlo bo, danes bodo najvišje dnevne temperature od 0 do 5, na Primorskem do 10 stopinj. Jutri bo še hladneje, najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -2, ob morju in na Goriškem okoli 0, najvišje dnevne od -3 do 2, na Primorskem od 3 do 6 stopinj C.

Sredi dneva in popoldne bodo v zahodni in osrednji Sloveniji rahle padavine, po nižinah Primorske kot dež, drugod rahel sneg. Ob morju bo pihal jugo, predvsem v severovzhodni Sloveniji pa južni veter. 

Ob severnem Jadranu bo pihala burja, ki bo počasi slabela. 

Jutri se bo od zahoda postopno pooblačilo, v krajih zahodno od nas bodo že rahle padavine, v bližini morja kot rahel dež, drugod rahel sneg. Ob severnem Jadranu bo pihal jugo. 

V noči na nedeljo več snega

V noči na nedeljo se bodo padavine okrepile in razširile na vso Slovenijo. Ob morju bo povečini deževalo, drugod snežilo. V nedeljo popoldne bodo padavine oslabele in v noči na ponedeljek povsod ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, drugod severni do severovzhodni veter. 
V ponedeljek bo suho, vetrovno in mrzlo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.