Magazin > Odnosi in prosti čas
68 ogledov

Temu znamenju retrogradna Venera prinaša srečo v ljubezni

seks, ljubezen Profimedias
Priložnosti za ljubezen in romantiko bo ogromno, še posebej za tiste, rojene med 12. in 21. decembrom.

Retrogradna Venera traja šest tednov in v tem času bo močno vplivala na naše finance in ljubezen. Strelcem, rojenim med 12. in 21. decembrom, pa v tem času prinaša vročo strast. Napolnila vas bo z občutkom svobode, kakršne že dolgo niste doživeli, vaše zavore bodo popustile in počutili se boste bolje kot nikoli prej.

Z valom optimizma, ki vas bo prežel v teh dneh, bo prišlo veliko dobrih stvari. Ste zdravi, vitalni in v odličnih odnosih z ljudmi, ki so vam pomembni. Priložnosti za romantiko bo veliko, nekaj bo takšnih, na katerih boste gradili, veliko pa bo površnih romantičnih odnosov. Morda vas obišče nekdanja ljubezen, ki vas bo spomnila na tisto, česar si resnično želite. Zaradi Marsa boste kot magnet za nasprotni spol, zato bo ljubezen poiskala vas, četudi je vi ne iščete. Radi ste v centru pozornosti, zato vam bo obdobje, ko boste od samozavesti pokali po šivih, zelo po godu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.