Magazin
311 ogledov

Tesno sem objemala zverino v sebi

Bazen, swimming pool François Ozon
Moj Tomi zna biti res pravi srček. Spomnil se je najine obletnice in v ta namen rezerviral vikend paket v Termah. Stregli so naju od spredaj in od zadaj, na nama je bilo le, da se čim bolj sprostiva.

Ves dan sem bila, ali v kopalkah, ali ogrnjena v plašč. Hm, če bolje pomislim … Precej časa sem bila tudi brez vsega. In kako mi je prijalo! Prvič sva seksala takoj po prihodu. Doma nikoli ne počneva tega nenačrtovano. No ja, vsaj nekaj zadnjih let ne. Tokrat pa sem se povsem sprostila in uživala v vsaki minuti, ko sva bila sama. Rekla sva si, da je zadeva predraga, da bi jo preležala v postelji, zato sva se ogrnila v kopalna plašča in odšla k bazenom. Voda je imela ravno pravšnjo temperaturo, da je človek z velikim veseljem zabredel vanjo. Po nekaj preplavanih dolžinah sem ga ujela ob robu bazena in okoli njega ovila tako roke kot noge. Z mednožjem sem se mu nalašč prislonila ob korenjaka, ki je seveda hitro skočil pokonci. "Pa ne tukaj," mi je zašepetal in z očmi opazoval okolico. "Zakaj pa ne?" sem presenetila še samo sebe. Z roko sem šla pod vodo, segla v njegove kopalke in poskrbela, da se je njegova nabrekla zadeva znašla na pravem mestu. Opazila sem, da mu je precej bolj neugodno kot ponavadi.  Bi pa ne bi. Takšen izraz je imel na obrazu. A, ko sem s prsti odmaknila rob svojih kopalk in sedla nanj, je bilo dvomov konec. Počasi sem se spuščala po njegovi čvrsti batini in skušala ohraniti normalen izraz na obrazu, kar pa niti ni bilo lahko. Počutila sem se tako seksi, pohotno in predrzno, da sem komajda verjela, da to resnično počnem.

Okoli naju k sreči takrat ni bilo nikogar. Sva pa tudi našla ravno pravi kotiček kamor ni prišel nihče, če je bil že zaseden. Nenadoma so iz stene za njegovim hrbtom prihrumeli mehurčki in še dodatno popestrili najino igrico. Končno je vse okoli naju brbotalo in naenkrat mi ni bilo več potrebno biti povsem pri miru.  Nihče ni opazil, da se nežno pozibavam v njegovem naročju in se zadovoljujem na njegovem jeklenem korenjaku. Tudi sam se je sprostil, me zgrabil pod zadnjico in dejal, da sem nora. "Saj še ne boš kmalu a ne ljubček?" sem vprašala vsa zadeta od prijetnih občutkov. "Sploh ne vem, če mi lahko pride ob takšnem strahu," se je pošalil. "No, ko boš," sem začela in ga poljubila na usta. "Končaj v meni, da ne bo kaj zaplavalo po bazenu." To sem povedala tako zapeljivo, da sem se še sama sebi zdela seksi. Njegovi prsti so se krčevito oprijeli moje napete ritke, ki je udarjala ob njegovo telo. Od pasu navzgor sem skušala ostati nepremična, delal je le spodnji del. In to kako?! Tesno sem objemala veliko zverino v sebi, suvala proti njemu in z jezikom v njegovih ustih iskala njegovega. Spomnim se, da sem se komajda obdržala nad vodo, ko mi je prišlo. Nenadoma je moje telo pričelo lesti skupaj, jemalo mi je moč in počasi sem polzela navzdol. Nad gladino so me obdržale njegove roke, me počasi obrnile naokoli in z obrazom proti robu bazena. "Jaz še nisem,« je šepnil tik za mojim ušesom in znova zaril vame. Tokrat od zadaj. Z rokama sem plosknila po vrhu bazena, potem pa se previdno spustila nekoliko nižje, da sem obraz skrila pod rob.

Dobro, da ni bilo tisti trenutek koga v bližini saj je bilo najino početje zdaj povsem očitno. Na vso moč je suval vame od zadaj, voda mi je pljuskala preko ramen in ravno v trenutku, ko so mehurčki prenehali gomazeti pod najinimi telesi, je dvakrat izdihnil na mojem ramenu, s tičem še vedno globoko v meni. Dobro sem čutila njegov prihod, močne sunke vrele lave in utripanje tiste prečudovite žile v mojem tesnem objemu, še vedno orgazmične, mucke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.