Slovenija
83 ogledov

Težave s pošiljanjem SMS-sporočil

Družba Mobitel se je na lestvici stotih najmočnejših blagovnih znamk na svetu uv Saša Despot
V Mobitelovem omrežju je danes "uro in pol" prihajalo do motenj, ki so pripeljale do težav s pošiljanjem SMS-sporočil. Težave so že odpravili.

Bralec nam je sporočil, da ima on in več kolegov danes težave pri pošiljanju SMS-sporočil iz omrežja Mobitel. Da prihaja do motenj, so nam potrdili tudi pri Telekomu Slovenije.

Motnje "v delovanju SMS sporočil in storitev, povezanih z njimi" so pri Mobitelu danes sicer že odpravili, so pa trajale, kot so sporočili, "uro in pol".

Simobilove težave na Goriškem

Iz Simobila pa so prek Twitterja sporočili, da lahko na širšem področju Goriškega zaradi nadgradnje tehnične opreme pride do izpadov 2G in 3G omrežja.

 

 

Komentarjev 2
  • Votko 10:47 10.julij 2012.

    Očitno ima mobitel precej resnejše težave pri zagotavljanju storitev, kot kaže na prvi pogled. V zadnjem obdobju že druga večja težava. Potem je tole nateg da tako na veliko govorijo kako dobro tehnologijo in omrežje imajo. Če bo šlo tako ...prikaži več naprej, bo teh težav še več. Se mi zdi, da so pri zagotavljanju dobrih storitev v zadnjem obdobju kar malce padli in da je konkurenca vse boljša, kar je za nas uporabnike seveda izjemno dobrodošlo.

  • Realist 09:46 10.julij 2012.

    Mobitel in Simobil imata težava z omrežjem. Normalno. Glede na to kakšno zastarelo omrežje imata se niti ne čudim da je temu tako. Pa še posebej Simobil ki tako na veliko oglašuje da ima najboljše omrežje v Sloveniji. Jaz teh ...prikaži več težav na Tušmobilu nimam. Naj se folk kar navadi da bo teh težav vedno več. Kaj ni bilo pred časo da na mobitelu omrežje kar celo dopoldne ni delovala ker se je pregrela tehnika? Jao jao kam pada ta Telekom...