Magazin > VIP
167 ogledov

Težave v zakonu Jolande Batagelj?

Jolanda Čeplak Batagelj, Andrej Batagelj Propiar
Jolanda Batagelj govoric o zakonskih težavah ne komentira.

“Na govorice se nikdar nisem odzivala. Prav tako imam pravico do zasebnosti, ki je že dolgo ne delim z javnostjo in jo želim tudi naprej ohraniti zase. Nenazadnje pa ne vem, zakaj bi morala karkoli odgovarjati, med drugim sta moja prioriteta hčerki in ne odgovarjanje raznim medijem,” je Jolanda povedala Novi, ki piše, da so v njenem zakonu z nekaj let mlajšim Andrejem Batagelj nastopile težave.

Malce bolj zgovoren je bil Andrej, ki se je z eno našo najboljšo atletinjo poročil leta 2009. “Dosti težav je v zadnjem času,” naj bi povedal, nato pa se vprašal, zakaj medije zanima njihov odnos. Dodal je tudi, da morebitne težave niso stvar javnosti in da bi se z njimi v vsakem primeru soočila sama. “Nisva del resničnostnega šova, niti nisva plačana za podajanje informacij o zasebnosti,” je še dodal Bagatelj, ki ima z Joli dve hčerki, Evelin in Zalo.

Upamo, da gre le za grde govorice ...

Komentarjev 4
  • Avatar skeptik
    skeptik 15:11 08.junij 2015.

    Točno tako. Pisce člankov so zamenjali pisuni, ki jim ni mar za osnovna pravila slovenskega jezika. Npr. "z nekaj let mlajšim Andrejem Batagelj"... Pravilno je seveda z Andrejem Batageljem. Če bi najprej napisali priimek, bi bila prva varianta OK.<br ...prikaži več />Še večja cvetka je tale: "...z eno našo najboljšo atletinjo...". Pisun je najbrž mislil "z eno naših najboljših atletinj...".Žurnal je postal res prava sramota.

  • matermila 14:53 08.junij 2015.

    Prav imata,kaj pa koga briga njun odnos.Če bi vsak pometal pred svojim pragom,bi imel verjetno celo življenje kaj početi.

  • OF 14:12 08.junij 2015.

    Aja ni za javnost, ko pa je padu na kolena pred njo smo pa to osladnost lahko gledali celo po TV-ju, zato bi nam sedaj lahko dala prali malo umazanega perila.