Magazin > VIP
22 ogledov

Težka preteklost režiserke filma Petdeset odtenkov sive

Sam Taylor-Johnson Profimedias
Režiserka Sam Taylor-Johnson je morala marsikaj prestati …

Sam Taylor-Johnson je drobna ženska, ki deluje zelo nežno. A tisti, ki jo dobro poznajo, vedo, da zna udariti po mizi. Za to se lahko zahvali tudi svoji težki preteklosti, o kateri bi lahko brez težav posnela najmanj dva filma …

48-letnica je nekoč spadala med britansko elito. Bila je poročena z znanim galeristom Jayem Joplinom in ko se je rodila njuna hčerka Jessie, se je zdelo, da je njena sreča popolna. Leta 1997 pa se je udarila usoda. Pri takrat 30-letni Sam so odkrili raka na črevesju. Na božični večer je morala Britanka pod nož. Odstraniti so morali 50 centimetrov njenega črevesja …

Sam je raka premagala, a le tri leta pozneje je dobila novo diagnozo – rak na dojkah. Sledila je kemoterapija, ki je trajala pol leta, in amputacija dojke. Čeprav so bili zdravniki mnenja, da ne bo več mogla imeti otrok, je možu rodila drugo hčerko Angelico. Na žalost tudi drugi otrok njenega razpadajočega zakona ni mogel rešiti. Leta 2005 se je ločila in vrgla v delo.

Med snemanji je spoznala svojega zdajšnjega moža, 23 let mlajšega igralca Aarona Johnsona. Kljub kritikam se je borila za svojo ljubezen. Par je sedaj poročen že tri leta in ima dva otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.