Magazin > Odnosi in prosti čas
246 ogledov

Ti dve znamenji sta nepremagljivi

par Shutterstock
V sporu s tema dvema znamenjema ne morete zmagati ...

NAJMOČNEJŠI ZNAMENJI

Škorpijon je tisti, ki v prepiru, v pretepu zmaga. Ne samo, da so močni, so tudi zelo pametni in vas bodo na vsak način razorožili. Z besedami ali brez njih. Če ne vedo, kako priti do zmage, najdejo vašo šibko točko in vas s svojim ostrim repom pičijo ravno v to točko. Njim je zmaga največji izziv v življenju.

Oven je ognjeno znamenje, ki mu, tako ko škorpijonu, zmaga pomeni veliko. Ovni so zelo nepredvidljivi in včasih nepremišljeni, zaradi česar so težki nasprotniki. So tako zelo tekmovalni, da bi naredili vse, da bi zmagali. V boju, prepiru, ovni nimajo nikakršnih moralnih zadržkov.

NAJŠIBKEJŠI ZNAMENJI

Ljudje, rojeni v znamenju tehtnice, niso prepirljivci, niti pretepači. Naredili bodo, kar se le da, da bi se izognili nepotrebni drami. Ko pride do prepira, pa razmišljajo o tem, kako tega čim prej zaključiti.

Tudi ribe spadajo med tiste posameznike, ki jim ni do slabe volje in prepirov. So zelo prijazni in uvidevni. Njihov pristop v pretepu, prepiru bo vedno političen – čim manj fizičnega nasilja in hiter pogovor, ki bo razrešil vse težave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.