Šport
12 ogledov

Tiger Woods drsenja navzdol ne more ustaviti

Tiger Woods Profimedias
Nekdanji najboljši golfist Tiger Woods ne najde prave forme. Bo kmalu zaključil s kariero?

"Woods na golfigrišču zgleda popolnoma zgubljen," je pred nekaj dnevi rekel avstralski golfist Greg Norman.  Po slabih nastopih na zadnjih golfturnirjih se kritiki ne sprašujejo več ali, ampak kdaj bo Tiger Woods zaključil svojo kariero.

Nekdanji najboljše plačani športnik na svetu se vse od svojega dvajsetega leta profesionalno ukvarja z golfom. V svoji 19-letni karieri je osvojil štirinajst prvenstev, trikrat je osvojil ameriško odprto prvenstvo, na tekmovanjih v Evropi pa je zmagal štirideset turnirjev. Nesporno spada med najboljše golfiste vseh časov.

Njegov uspeh pa je privabil tudi poglede v njegovo zasebno življenje. Zelo javno je potekala njegova ločitev od bivše žene Elin Nordgren, ki jo je varal s številnimi ženskami. Zveza z ameriško smučarko Lindsey Vonn se je končala spomladi. Sedaj pa šepa tudi njegovo športno življenje.

"Menim, da se bo Woods spet postavil na noge. Še bo lahko zmagoval, a najboljši igralec na svetu ne bo več," meni Norman, ki je med aktivnimi golfisti že skoraj 40 let. Vprašanje ostaja, ali bo lahko nekdanja številka zadovoljna, biti karkoli manj kot to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.