Slovenija > Črna kronika
300 ogledov

Tijanin morilec: psihopat, sociopat, pedofil

tijana juric 24sata
Dragan Đurić, ki je nedavno v Srbii umoril 15-letno dekle, je psihiatrom izpovedal, da je v svojem življenju imel več spolnih odnosov z deklicami in dečki ter da je bil v več vezah s poročenimi ženskami.

34-letni mesar - morilec Dragan Đurić, ki je konec julija v Novem Sadu ubil najstnico Tijano Jurić, psihiatrom zapora v Beogradu opisuje podrobnosti svojega življenja.

Po pisanju srbskih medijev še naprej ne pokaže niti kančka obžalovanja nad svojim dejanjem, hladnokrvno in do največjih potankosti opisuje svoje izživljanje nad dekletom. Povsem prepričan je tudi, da mu bo morala država izplačati odškodnino zaradi kršenja človekovih pravic.

Po besedah enega izmed zdravstvenih delavcev, ki se ukvarjajo z njim, naj bi psihiatrom opisoval svoje spolne odnose z deklicami in dečki ter svoje veze s poročenimi ženskami.

Psihiatri menijo, da je Đurić psihopat in sociopat, vendar da je za postopek na sodišču povsem sposoben.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 14:52 01.september 2014.

    No dejte ga srat ! Imel je odnose , nobenega ni ubil in zato naj bi bil psihopat ? Lepa igra mesarčka , sam mu ne bo ratal !

  • Igor Đukanović 18:50 21.avgust 2014.

    Uh, malo ste me ustrašili. Dragan je zelo pogosto srbsko ime, Đurić pa pogost priimek. Imel sem sorodnika Dragana Đurića v Bosni, v Sloveniji še vedno imam prijatelja s tem imenom. Res je hudo. Naj psihiatrična, pravosodna in penologija opravijo ...prikaži večvijo svoje. Za zaščito njegovih žrtev je bolj kot ne prepozno, a ni prepozno, da razmislimo v kakšno razčlovečenje vodi sodobna civilizacija.