Šport > Zimski športi
47 ogledov

Tina: Ne vem, če je Andrea razumel ...

Andrea Massi Anže Petkovšek
Slovenska šampionka je svojemu trenerju in življenjskemu sopotniku na družbenem omrežju namenila nekaj čustvenih besed.

V soboto se je Tina Maze na Zlati lisici uradno poslovila od tekmovalnega alpskega smučanja. V najuspešnejših letih kariere je nad njenim razvojem bedel Andrea Massi, ki je bil (in še vedno je) več kot zgolj njen trener.

Svojemu življenjskemu sopotniku se je Korošica na prisrčen način poklonila z zapisom na Facebooku. V dneh po celotnem vrvežu okrog njenega slovesa je strnila misli in se zahvalila zgovornemu Italijanu.

"Ne vem ali je Andrea razumel in dojel kakšen pečat je pustil v športu. Mislim, da ni niti razumel moje hvaležnosti, niti hvaležnosti celotne nacije. Vedno je preveliko pozornost namenjal manj prijetnim trenutkom in ko ga je nekaj prizadelo, je to tako močno vplivalo nanj, ga prizadelo, da je želel nemudoma rešiti stvar na njegov način.

Vedno je odkrito in spontano govoril o svojih metodah, načinih, treningih,principih in vrednotah. In ravno ta komunikacija preko medijev je koristila vsem,ki so ga brali, tudi meni. Je zahteven sogovornik in slediti njegovim idejam je bilo zahtevno.

Mislim, da sem se sprijaznila s tvojo naravo. Nisi najlažji, a LAHKO me pravzaprav nikoli ni zanimalo," je na Facebooku zapisala Mazejeva. 

Komentarjev 6
  • MihaMB 18:10 10.januar 2017.

    "Celotna nacija je hvaležna Massiju"...pa dobro, kje te tota živi? Zakaj bi bil jaz njemu za karkoli hvaležen? Tina je bila nekdanja vrhunska športnica, Massi pa njen trener. In to je to. Jaz mu nisem za prav nič hvaležen...

  • Gigiiinjo 14:30 10.januar 2017.

    verjemi da edini ki ni persona si to ti. dokaz pa imaš tvojo pametovanje zgoraj. ker ti, neki navadn ''pametovalec'' za računalnikom veš več kot pa vsi ki se s temi stvarmi tudi ukvarjajo a ne? zgolj ker tebi ni ...prikaži več všeč osebnost. neverjetno, a smo slovenci res postali taki kreteni?

  • zdrej 14:15 10.januar 2017.

    Pač nicku primerno pisanje.