• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

Video

7 komentarjev

Zakulisje zadnje tekme Tine Maze

Tina Maze se je pred zadnjo tekmo v Mariboru družila z ekipo televizijske mreže Eurosport.

Ž. J. / Maribor

 

Takole si je še zadnjič pred tekmo svetovnega pokala na glavo poveznila prepoznavno vijolično čelado. (Foto: Eurosport)

Nekdanja slovenska smučarka Tina Maze je ekskluzivno za Eurosport predstavila zakulisje svoje zadnje veleslalomske tekme za 53. Zlato lisico.

Novopečena ''upokojenka'' bo z vseevropsko televizijsko mrežo sodelovala tudi v prihodnosti, saj naj bi občasno opravljala vlogo strokovne komentatorke. Prav televizija je ena od glavnih ambicij 33-letne Črnjanke, ki se je že preizkusila v svetu knjige in nekaterih drugih projektih.

 ''Moje novo življenje bo polno novih izzivov, ki jih že dobro poznam. Ostajam povezana s športom, ki ga imam rada. Počnem veliko stvari, ki me navdihujejo. Televizija, knjige... Napisala sem pravljico, februarja pa izide še moja avtobiografija,'' je za Eurosport dejala Mazejeva in razkrila, da se na snegu spet počuti kot doma: ''Lepo je spet videti vsa dekleta. Večino jih poznam. Lepo je biti v njihovi bližini, čeprav ne tekmujem več. Počutim se kot doma.''

Narava njenega slovesa je bila vse do zadnjega zavita v tančico skrivnosti, a takšna je bila njena želja. ''Čustva so bila močna, saj je bilo zaradi pomanjkanja treninga težko narediti načrt, kako se spopasti z nekaterimi deli proge. Vsi so me gledali in se spraševali, kaj počne. Ljudje so bili zmedeni, a tako sem tudi hotela,'' je priznala.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (7)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima