Magazin > VIP
106 ogledov

Tina se otepa očitkov, da je debela

Tina Petelin La Maya
V enem od slovenskih tabloidov so se pred nekaj dnevi spravili na nekdanjo misico Tino Petelin in ji očitali, da se je močno zredila. Tina se z njihovim pisanjem ne obremenjuje.

V naši znani rumeni reviji so Tino Petelin, ki je leta 2009 osvojila naziv najlepše Slovenke, označili za debeluško in napisali, da "v takšnem stanju ni primerna za delo modela". Tino smo ob tem prosili za komentar in izvedeli, da se je lepotička zredila za dobrih pet kilogramov, kar se pri njenih 180 centimetrih višine niti ne opazi tako zelo. "V zadnjih mesecih sem se res zredila, kar je posledica moje poškodbe, saj sem si pretrgala križne vezi. Zaradi tega ne smem več toliko hoditi na fitnes, čez mesec ali dva pa moram tudi na operacijo," nam je pojasnila misica, ki je o svoji poškodbi v začetku novembra spregovorila tudi za nas.

Pomanjkanje športa in sprememba okolja naredilo svoje

"Ker nisem hodila na fitnes, jedla pa sem tako kot prej, so šli kilogrami pač gor. Poleg tega sem ves december promovirala knjigo [psi], kar mi je včasih vzelo cel dan in tudi zato nisem imela časa za zdravo prehrano in gibanje." A lepotička je zdravje znova vzela v svoje roke, saj lahko že en teden spet obiskuje fitnes, spremenila pa je tudi prehrano. "Ne jem ogljikovih hidratov, sladkorja in ne pijem sokov, na dan pa pojem pet do šest obrokov. Fitnes obiskujem enkrat na dan, saj moram do operacije nogo dobro natrenirati." Tina nam je še oktobra lani razlagala, kako pridno telovadi in kako skrbi za svoje telo, zato ne dvomimo o tem, da bo kmalu spet v svoji stari formi.

Spremenila mišljenje

K nabiranju kilogramov je bržkone pripomoglo tudi dejstvo, da je Tina v tem času spremenila okolje in službo, saj se je iz Celja spet preselila v Maribor. Takrat je zahvaljujoč knjigi [psi] korenito spremenila tudi mišljenje, saj se je včasih preveč obremenjevala s težo in govoricami drugih. "To sploh ne bi smelo biti pomembno, če se človek dobro počuti in se ima rad. Ta knjiga mi je pri tem res pomagala in jo priporočam vsem, ki želijo narediti dobro sebi in svojim bližnjim."

Sedemindvajsetletnica se zato sploh ne ozira na pisanje tovrstnih člankov o njej, novinarjem pa ob tem sporoča, naj "najprej pometejo pred svojim pragom in naj se imajo radi. Naj se sprejemajo in svoje težave rešujejo pri sebi in ne pri drugih."

Komentarjev 3
  • kwakwa 23:09 28.februar 2013.

    fajn deklina

  • Slodrifter 13:39 28.februar 2013.

    debela je. pa ne sam to, še glupa, se je spomnim iz časa faksa

  • heavyd 12:26 28.februar 2013.

    ?? To jo sigurno napadajo anoreksične wannabe manekenke. Tina je po mojem okusu najlepša in najpametnejša missica Slovenije. In taka bo tudi ostala.