Šport > Zimski športi
46 ogledov

Tinina čelada od zdaj z novim detajlom

Maze Milka Ski Stars dizajn čelada
1/6
Facebook
Eden izmed pokroviteljev najboljše slovenske smučarke Tine Maze je na posebnem natečaju zbiral ideje za poslikavo čelad svojih smučark. Med predlogi za Črnjanko je slavila njena risana podoba z mikrofonom in mitsko majico "Not your business". Šárka Záhrobská bo dobila slončka, Maria Höfl-Riesch pa snežnega leoparda.

Na Facebook profilu proizvajalca čokolade Milka, ki je namenjen njihovim smučarskim varovankam, so v torek objavili zmagovalce posebnega natečaja, s katerim so izbrali unikatne poslikave znamenitih vijoličnih čelad, ki jih bodo na tekmah nosile tekmovalke.

Čelade slovenske šampionke Tine Maze in ostalih Milkinih zvezd(n)ic - Nemke Marie Höfl-Riesch, Avstrijke Michaele Kirchgasser, Čehinje Šárke Záhrobske, Italijanke Elene Curtoni in Francozinje Tesse Worley -, bodo krasile prav posebne podobe.

Črnjanka bo nosila svojo risano podobo z mikrofonom, notami in slovensko zastavo, ne manjka pa niti majica "Not your business", s katero se je v lanski sezoni postavila po robu Mednarodni smučarski zvezi (FIS).

"Not your business" že na Pohorju?

Höfl-Riescheva bo na čeladi nosila snežnega leoparda, svojo najljubšo žival, Avstrijka Kirchgasserjeva pa veverico. Priljubljen motiv je štiriperesna deteljica, ki bo krasila podobe Curtonijeve, Worleyjeve in Záhrobske. Čehinjo poleg deteljice predstavlja tudi slonček.

Pri Milki so obljubili, da bodo njihove tekmovalke čelade nosile "v kratkem", ni pa še znano, če že na mariborski Zlati lisici, ki bo na sporedu ta konec tedna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.