Magazin > VIP
31 ogledov

Tininega fanta tolažile prijateljice

Tina Bolta POP-TV-2
Fant kandidatke šova Gostilna išče šefa Tine Bolta očitno ni bil povsem prepričan, da med simpatično kuharico in tekmovalcem Markom ni preskočila iskrica.

Tina in Marko sta se v šovu odlično razumela. Da si zelo zaupata, sta gledalcem pokazala tudi z občasnimi objemi in nežnimi dotiki. Mnogi so bili zato prepričani, da se je med njima razvilo več kot le prijateljstvo, kar pa je Tina zanikala.

V nedolžnost njunega odnosa pa je očitno podvomil tudi Tinin fant. "Moje prijateljice, ki vedo, kako se te stvari obračajo v medijih, so ga potolažile, da tisto, kar pokažejo v enourni oddaji, še zdaleč ni celotna slika. Skupaj sva že nekaj časa, vmes sem šla tudi v tujino na študijsko izmenjavo, sedaj v šov, a sva nekako vse to uspešno prestala. V kratkem se seliva v skupno gnezdece,“ je 23-letnica povedala za Leo in dodala, da se s takšnimi namigovanji ne namerava ukvarjati. "Očetova smrt pri desetih letih te nekako spremeni. To me je vsekakor oblikovalo v tem smislu, da se ne pustim zafrkavati in imamo malo bolj trdno kožo. Tudi zaradi tega mislim, da bom po tem šovu uspešno šla čez te kvazi ljubezenske trikotnike, s katerimi me povezujejo. Vem, kaj se je dogajalo, in Gostilno želim ohraniti v spominu tako, kot sem jo doživela sama. Ne bom nasedala komentarjem, forumom in temu, kar ljudje pišejo, ker nimajo nič drugega za početi,“ je še izjavila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.