Šport > Košarka
232 ogledov

Tiralica za Markom Tuškom

marko tušek tiralica policija.si
Policija je zaradi neplačevanja preživnine izdala tiralico za slovenskim košarkarjem Markom Tuškom.

Na uradni spletni strani slovenske policije je med iskanimi osebami moč opaziti slovenskega košarkarja Marka Tuška.

Po poročanju Slovenskih novic naj bi se nekdanji član Uniona Olimpije na seznamu znašel zaradi neplačevanja preživnine za otroka, ki ga ima z nekdanjo rokometašico Jasmino Selaković.

Tušek je svojo kariero začel pri košarkarskem klubu Hrastnik, nato pa je igral za Triglav Kranj in ljubljansko Olimpijo. Ob koncu prejšnjega tisočletja se je preselil v Italijo, kjer je igral do leta 2007, ko je okrepil špansko Unicajo. Po eni sezoni v dresu ruskega Kazana se je vrnil na Apeninski polotok, kjer je leta 2012 končal svojo športno pot.

Februarja se je vrnil na košarkarski parket in podpisal pogodbo s črnogorsko Zeto 2011 iz Podgorice, kjer prebiva s svojo izbranko Jeleno Bogavac.

Komentarjev 6
  • punca05 11:06 17.julij 2015.

    Tim Hocevar Rok Selaković • en mesec nazajBom ti pa jaz odgovorila Rok Selaković, ti si še premlad, da bi poznal vsa dejstva. Mogoče poznaš resnico s tetine strani. Marko vam je pomagal že v času, ko še ni ...prikaži veči bil poročen s tvojo teto. Ko je tvojo družino finančno podpiral, kupoval avtomobile, preurejal stanovanje, tvojemu bratu kupil prvi računalnik ( Klemnu), imeli ste zastonj počitnice ( v Markovi prikolici), takrat ste ga vsi kovali v zvezde, mu zlezli pod kožo. Pomagal vam je, ker ste se mu smilili vi otroci, zaradi razmer pri vas doma. Ko pa se je ločil od tvoje tete, pa je postal za vas najslabši človek na svetu. Lahko te je zelo sram, ker si najmanj kompetenten za dajanje komentarjev. Cela družina Selaković se je živela z denarjem od Marko Tuška , ga izkoriščala, ker je bil vedno predober in preveč mehkega srca. Zato pa jaz njegova sestra Tina Tušek ne bom tolerirala tvojih komentarjev. Lahko pa še kaj bolj bolečega dodam. Zavedaj pa se, da vam je pomagal Marko Tušek, ne pa

  • dimnikar 08:09 17.julij 2015.

    Tip je legenda slovenske košarke, kaj si pa ti storil za nas?

  • Koka 15:01 16.julij 2015.

    Kreten balkanski !!!