Šport > Nogomet
20 ogledov

Tito po drugo mnenje v New York

Vilanova Aguirre Barcelona Espanyol Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Po poročanju televizije 8TV je trener Barcelone Tito Vilanova v torek odpotoval v New York, kjer je v bolnišnici Memorial Sloan-Kettering poiskal drugo mnenje zdravnika glede tumorja na obušesni slinavki, ki so mu ga pred kratkim kirurško odstranili že drugič. Vilanova ne bo vodil naslednjih dveh tekem Kataloncev.

Tito Vilanova se je pri newyorškem doktorju Timotyju Chanu odločil poiskati drugo mnenje in pomiril svoje varovance pri Barceloni, da ne gre za nič hujšega. Vilanova bo izpustil naslednji tekmi svojega kluba, pokalno proti Córdobi in ligaško proti Málagi, ki ju bo tako kot ob njegovi nedavni operaciji vodil Jordi Roura.

Vilanova je že po zmagi nad Espanyolom v nedeljo dejal, da "bodo prišli dnevi, ko ne bo mogel pomagati svojim sodelavcem". Po drugi operaciji, ki jo je v Barceloni prestal ob odstranitvi tumorja na obušesni slinavki, se je Vilanova na klop svojega kluba vrnil v rekordno hitrem času manj kot dveh tednov.

Trener Barcelone je na treningu osebno obvestil člane ekipe, družbo pa sta mu delala predsednik Sandro Rosell in podpredsednik Josep Maria Bartomeu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.