Magazin > VIP
3066 ogledov

Titova vnukinja je prava lepotica!

Saša Broz YouTube
Aleksandra Broz je hčerka Titovega sina Miša in je režiserka, ki živi v Zagrebu.

Aleksandra oziroma Saša Broz je 49-letna vnukinja Josipa Broza Tita. Končala je zagrebško srednjo baletno šolo, šolanje za balerino pa je nadaljevala v Rusiji. Po končanem magistrskem študiju v Moskvi si je hudo poškodovala stopalo, kar je pomenilo konec njene baletne kariere.

Danes je priznana režiserka in svobodna umetnica, ki se ne rada javno izpostavlja. Dolga leta je sodelovala s hrvaško televizijo HRT, kjer je bila režiserka sinhronizacije animiranih filmov. Režirala je otvoritev 50. festivala igranega filma v Puli, dve leti pa je bila tudi ravnateljica Istrskega narodnega gledališča.

Komentarjev 4
  • Gretta Garbo 19:56 11.julij 2017.

    Res ne vidim neke posebne lepote tele vnukinje zločinca tita. Verjetno pa je to veliko breme zanjo ter se sramuje,, da pripada velikemu krvosesu titu, ki je poleg tega, da je bil veliki in množični morilec, posiljevalec - pedofil in ...prikaži več ropar, poštenih ljudi proglašen za 6. največjega zločinca vseh časov, ob boku hitlerju in stalinu ter drugim pošastim!

  • Janez_53 10:00 03.julij 2017.

    Nekateri so se prefarbali v zagrizene katolike - iz užaljenosti, ker niso dobili pomembnega položaja v komunistični partiji.

  • Avatar Leon
    Leon 09:50 03.julij 2017.

    Kaj pa Titovo OMLADINCI ,ki so hodili po poteh AVNOJ-a ????