Magazin > VIP
58 ogledov

"To bi si Peaches želela"

Peaches Geldof, Thomas Cohen Reuters
Bob Geldof je kljub veliki bolečini spregovoril na pogrebu svoje hčerke Peaches.

Včeraj so se v cerkvi St. Mary Magdalene and St. Lawrence poslovili od Peaches Geldof. Na pogrebu je bilo poleg najožjih družinskih članov in prijateljev tudi veliko slavnih oseb. Med drugim so prišli Sarah Ferguson - Fergie, Stingova žena Trudie Styler, manekenka Kate Moss, starleta Alexa Chung in nekdanji basist skupine The Rolling Stones Bill Wyman.

Kot so številni napovedali, je pred žalujočimi spregovoril Peachesin oče Bob Geldof, ki je tudi zvezdnike pozval, naj njegovim vnukom stojijo ob strani. "Bob je dal vsem jasno vedeti, da ne želi, da bi se morala otroka s svojimi čustvi spopadati sama, in da bo Tom prejel pomoč, ki jo potrebuje. Pri tem je poudaril, da ne govori o pomoči, ki bi trajala en dan, ampak celo življenje. To bi si Peaches želela,“ je izdal eden od gostov.

Peaches je umrla 7. aprila. Zakaj je dočakala le 25 let, še ni znano. Za seboj je pustila moža Thomasa Cohena in dva sinova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.